Založ si blog

Hlina s Matovičom pozval Kotlebu na dovolenku

Je to jedna z najúžasnejších a najzaujímavejších správ tohto týždňa, bez ktorej si neviem predstaviť svoju existenciu. Títo dvaja páni poslanci to zase trafili po hlavičke! Dovolenka v osade je úžasný nápad.

Síce neviem, ktorá cestovka takéto zájazdy pripravuje a vlastne ani nechcem vedieť. Dávam prednosť dovolenke pri mori alebo poznávačkám po Slovensku. Síce aj to by bola poznávačka, ale trochu extrémna. Bolo by potrebné absolvovať nejakú inštruktáž a samozrejme aj očkovanie.

Znova nápad hodný spravodajských titulkov. To už naozaj nemá Slovensko žiadne iné problémy, len to, kde budú Hlina s Matovičom dovolenkovať. Božechráň Slovensko od takéhoto spravodajstva a novinárov, ktorí to dávajú do správ.

Síce po extrémnych rodinách tu bude nová reality šou a to extrémna dovolenka poslancov, ale čo už. Určite by mala obrovskú sledovanosť a také p.r. pánov poslancov, že sa na budúce určite dostanú do parlamentu.
Nevadí, že krachujeme aj s celou EÚ, ale prioritou je dovolenka týchto dvoch .
Neostáva mi už nič iné, len odporúčať Kotlebovi, aby vážených pánov pozval na agroturistiku na svoje krásnohorské lúky. Dostanú kosu aj kladivo, kosu na pokosenie trávy a kladivo na zarovnanie. No čo už, možno aj SACR prispeje na nový typ agroturistiky.

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881341x
Priemerná čítanosť článkov: 6055x

Autor blogu

Archív