Založ si blog

Kažimírova chyba v matrixe, alebo diery v bločkovej lotérii

Čo čert nechcel a minister nevedel, v bločkovej lotérii je diera ako šľak. Obrovská, priam vyzýva k tomu, aby ju ľudia využili. Určite som na ňu neprišiel sám, ale chcem na ňu aspoň upozorniť.
Ak má pán minister gule a zvyšných 10.000 €, tak mu poradím. Myslím, že by to stálo za to a, že ich tvorcovia softvéru mierne obtiahli. Naozaj v matrixe došlo k závažnej chybe funkčnosti systému. Takáto chyba môže dokonca viesť ku vzniku „bločkovej mafie“. Nový pojem, s ktorým asi pán minister nerátal. Samozrejme je to trošku pritiahnuté za uši, ale vôbec nie nereálne.
Som naozaj zvedavý, či sa ministerstvo ozve na tento môj blog. Jeden z pilierov, ktorý prezentovali ako svoj úspech, má závažnú trhlinu. Mohol by som to prirovnať k Titanicu. Samotná myšlienka nie je zlá, ale chyba je tu a podľa mňa som na ňu neprišiel sám a ostatní len sedia ako voš pod chrastou a sú ticho.
Tak čo, pán minister, ste zvedavý, kde „soudrozi z Tiposu udělali chybu“? S trochou irónie a nadsázky, ale bez urážky. Bude vám ľúto 10.000 €, alebo budete skúmať, kde tá chyba nastala? Myslím, že poradcom platíte oveľa viac, veď faktúru vám vypíšem, nebojte sa. Pre istotu email: gabrielhuraj@gmail.com. Telefón si môžete zistiť pán minister.

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881690x
Priemerná čítanosť článkov: 6056x

Autor blogu

Archív