Založ si blog

Ako pasuje, tak napíšeme: HN zneužili aj Steva Jobsa

Toto je jedna z najväčších haluzí, aké som v poslednej dobe čítal. Prekrútenie života Steva Jobsa a doslova zneužitie jeho polovičného sýrskeho pôvodu za účelom pozitívnej imigračnej propagandy. Steve Jobs mal naozaj biologického otca Sýrčana, to je pravda. K svojmu biologickému otcovi sa však nikdy nepriznal a za svojho otca považoval amerického adoptívne otca a mamu, ktorí mu zaplatili školu a podporovali ho celý život.
Hospodárske noviny a jeho redaktori teda strelili riadneho capa. Nielenže sa biologický otec vykašľal na svojho syna Steva Jobsa, ale aj na jeho mladšiu sestru.
Médiá začali s ohromnou inváziou poloprávd a upravených informácií. V takejto informačnej vojne by nestíhal ani Orwell.
Steve Jobs bol určite osobnosťou, ale určite sa nepriznával k svojmu biologickému otcovi, ale k tomu, ktorý ho naozaj vychoval a dal svoje priezvisko, školu, vzdelanie a umožnil mu podnikať u neho doma v garáži. Jeho sýrsky biologický pôvod sa mi teda zdá nanajvýš irelevantný.
Odporúčam slovenským novinárom viac čítať a overovať si fakty. Takéto kontraproduktívne informácie sú pre národ oviec. Podobne ako včerajšia reportáž utečenca z STV, ktorý síce bol zo Sýrie, ale ako utečenec v Turecku a aj tam pracoval. Jeho vyjadrenie bolo asi v tom zmysle, že tam zarábali málo a preto idú do Nemecka. V predchádzajúcom blogu som napísal o možnej tureckej pomste iba za konšpirácie, ale teraz si myslím, že na tom bude niečo pravdy.
jobs

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881171x
Priemerná čítanosť článkov: 6055x

Autor blogu

Archív