Založ si blog

Juncker – alternatíva neexistuje

Alternatíva existuje. Zasiahnite proti ISIL, keď ste mohli bombardovať Líbyu, Irak a rozpútali vojnu v Sýrii. Juncker mal demagogický prejav ako diktátor. Z ničoho nič sme sa dostali pod absolútny diktát Bruselu. Už nemáme samostatnosť a ostala len na papieri. Zahlasovali aj naši poslanci (SMER, KDH).
Brusel nie je schopný riešiť jednoduchý problém, za ktorý môžu aj niektoré členské štáty EÚ. Vraj je to teraz 0,11 %. Keď to 1,5 milióna a to je viac, ako majú niektoré štáty v Únii. Ak by toľko nenaťahovali Turecko a povedali mu jednoznačne áno či nie, možno by sa to nedialo.
Hitler mal podobné vystupovanie – „musíme, musíme zmeniť, musíme“ a poslanci EÚ tlieskajú ako opice, bez pripomienok, bez emócie. Je to začiatok invázie?
Rozdelenie na bezpečné krajiny? Fajn. Rozdeľme ešte na tie krajiny, ktoré napadli Irak, Líbyu a dodávajú zbrane Sýrii.
Na základe tejto politiky by vlastne aj naši občania mohli požiadať o azyl v Nemecku či Taliansku a nemohli by s nimi Nemci či Taliani nič robiť, len ich zaradiť do azylového procesu.
Brusel nás tlačí do kúta a dáva 6000 € na jedného. Tak sa človek zamyslí a povie si, prečo nie? Čo takto skrátiť azylové konanie na jeden mesiac? Prvé triedenie by prebehlo skutočne podľa kľúča bezpečná krajina a vojnová krajina. Kto neprejde, je vyradený a poslaný domov. Vojnoví utečenci k ďalšej procedúre – fotenie, odtlačky prstov, lekárska prehliadka a DNA.
Pre istotu použiť aj polygraf s presnými otázkami, ktoré by mohla vypracovať hoci aj Transparency International. Kto neprejde, je vyradený a poslaný domov.
Po prejdení azylovej tortúry zistiť základné zručnosti a zameranie. Svoje zručnosti a vzdelanie by predviedli komisiám zložených z odborníkov v danej oblasti.
Po vyhodnotení a zaradení nájsť miesto v novozriadených podnikoch sociálne prospešnej práce, ako napríklad výkopové práce atď. Pre vysokoškolsky vzdelaných emigrantov zabezpečiť rekvalifikácie a umiestniť na pomocné práce v daných odboroch za minimálnu mzdu, dokiaľ sa nenaučia jazyk a neurobia si rozdielové skúšky. Toto je normálny postup aj pre našinca v hociktorej inej krajine, či už v EU, alebo vo svete. Dokonca málokto uznáva vo svete naše skúšky a bez jazyka si ani nepípne na vedúcich pozíciách.
Teraz k tomu prerozdeleniu financií.
Rozpočet: 6000 € na 1 mesiac priebehu azylovej procedúry
cca: 300 € na sociálneho pracovníka, ktorý bude riešiť jeho prípad. Jeden takýto pracovník by mal na starosti cca 10 migrantov. Krásna výplata po odpočítaní daní a odvodov určite nadpriemer.
cca: 700 € ubytovanie a strava (aj to je veľa)
cca: 2000 € na návrat domov ak by neprešiel azylovým konaním. Letenka, lodný lístok či iné cestovné náklady. V tomto prípade by sa mohli realizovať aj slovenské vládne lietadlá a nemuseli by voziť každý týždeň prezidenta, ale robiť niečo užitočné. Aspoň by si nalietali potrebné hodiny.
cca: 1000 € na bezpečnostné zložky.
cca: 1000 € zdravotné vyšetrenia a polygraf.
Príjem pre štát a do rozvojovej pokladnice pre emigrantov ktorí by u nás ostali cca 1000 €.
Teraz z trošku iného súdku. Je rok 2015. Myslíte si, že pri moci ešte v niektorom zo štátov ostane garnitúra, ktorá je tam dnes? V Nemecku to vrie. Británia je pred vystúpením z EÚ. Vo Francúzsku sa pravdepodobne dostane do popredia extrémna pravica. Brusel je absolútne neschopný riešiť jednoduchšie problémy ako imigranti. Dospeli sme na vrchol zániku Európa ako ju poznáme. Nepotrvá to dlho a nastane zmena. Medzi sebou sa začnú naťahovať štyri diktatúry a to teror technokratickej demokracie založenej na princípe riadenej centrálnej moci podobnej fašizmu. Nebudú odstraňovať oponentov fyzickou likvidáciou, ale oveľa sofistikovanejšie – likvidovať budú osobnosť človeka spotrebou, neustálymi príkazmi, vyhláškami a spoločensko-mediálnou ignoráciou.
Druhá zložka bude extrémna nacionálna pravica, ktorá bude tvrdým odporcom ako technokratickej demokracie tak aj najmenšou skupinou ľudí predstavujúcich mysliacu aristokraciu ľudstva založenú na etickom zákone a filozofii.
Poslednou frakciou bude nastolenie náboženských štátov a tam sme už mimo akéhokoľvek chápania.
Len, pán Juncker, nezabúdajte na jedno a to právo aj nás obyčajných obyvateľov. Ani nám sa nesmie zasahovať do našich práv. Islam nie je len náboženstvo, ale aj politika či zákony šaríe.

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 08:14

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881560x
Priemerná čítanosť článkov: 6055x

Autor blogu

Archív