Založ si blog

Hrá Merkelová rolu dvojitého agenta?

Konšpirujem či špekulujem. Nebojím sa to napísať. Nech si myslí, kto čo chce. Zopár porovnaní s Hitlerom. Po prvej svetovej ničili Nemecko neprimerané reparácie a jeho rozdelenie. V Rakúsko-Uhorsku sa roku 1889 narodil neúspešný maliar. Neúspešný maliar, zato úspešný nacistický politik. Čo musíte spraviť, aby ste oslovili čo najväčšiu skupinu? V prípade Adolfa to nebolo až také ťažké, chudoba, nezamestnanosť, hlad …. reparácie a neschopná vláda. Už len nájsť nejakého nepriateľa – židka (podľa Umberta Ecca – Pražský cintorín).
Potom stačilo už len dúchať do pahreby a vcelku mať v rukách priemysel – čo sa mu podarilo, pretože pre nemeckých podnikateľov bol bližší nacizmus ako boľševizmus a tak mal zelenú.
Čo urobila Merkelová? Pozvala si svojho budúceho nepriateľa do krajiny. Nie preto, že by Nemecko bolo na kolenách, práve naopak, Nemecko bolo na výslní ekonomického rozvoja. Pozývacím vyhlásením pre všetkých chudobných z „celého sveta“ otvorila nemecké hranice, len škoda, že až teraz a nie keď sme my vstupovali do EÚ.
Následky? Vzostup nenávisti obyčajných občanov daných krajín voči prisťahovalcom. Otvorený odpor voči vládam a centralizovanej moci v Bruseli. Slniečkári či humanitní zástancovia nefungujúceho multikulturalizmu prilievajú benzín do ohňa. Idú ruka v ruke s extrémnou pravicou, pretože tieto dve menšinové skupiny obyvateľov sa živia navzájom.
Teraz máme nepriateľa. Čo bude nasledovať? Kontrola občanov, policajný režim a vlastne totálna kontrola médií. Taký Orwellov Veľký brat v praxi. Už teraz sme kontrolovaní – účty, telefóny, web. Moderátor, ktorý náhodou povedal niečo na neprispôsobivú menšinu či migrantov už nepracuje v médiách.
Padá nám demokracia a budú nasledovať len dve veci. Buď Bruselsko-Berlínsko-Parížsky diktát tvrdej ruky, alebo anarchia a postupný rozpad. To, že máme neschopné vlády už nepochybuje nikto. To, že Brusel preberal moc dovtedy, kým mu ju nevytrhne ľud, je viac menej jasné. Ide však o to, ako sa vrátiť naspäť k myšlienke rovnosti v únii a nie neustálemu diktátu a kontrole.
Jedna z najhorších teórií je vznik občianskych vojen s mnohými ohniskami a pád súčasnej ekonomiky a systému. Nastolenie tvrdej diktatúry a fajka zhasla. Ekonomika je na vrchole a už nemá kam ísť, preto je potrebná vojna a kto by to mohol urobiť? Akosi Európanom sa už nič takého nechcelo začínať, až na menšie konflikty, ktoré však nevzbĺkli do celoeurópskeho konfliktu. Trhy sú jednoducho preplnené. Inflácia už neexistuje, pretože nastala hyperinflácia. Ako nazvať neustále tlačenie miliárd eur a dolárov? Zatiaľ nás oblbujú, že je to na povzbudenie ekonomík.
Tak je potrebný konflikt, nie zvonka, to by nikto neurobil, ale pekne zvnútra si pozvať okupantov.
Prečo hrá Merkelová na dve strany? Možno preto, že aj bývalá kresťanská strana Centrum, ktorá dostala spolu s liberálmi k moci Hitlera, pokračuje vo svojej špinavej hre.

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

Globsec u nás nebude. Koho by som volil za prezidenta, Ficova výhra a iné postrehy

05.03.2024

Jedna z prvých vecí, ktorá je pre bežného človeka absolútne nepodstatná je Globsec, či Blok-sek? Médiá z tohto bezvýznamného bordelu, kde sa zíde smotánka, podebatuje, popije, vyprodukuje XY ton CO2, z čoho taká Gretka nemá veľkú radosť, robia udalosť. Globsec musel byť zrušený nie pre Fica, ale pretože nemáme žiadnu protileteckú obranu (samozrejme konšpirácia) a [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 640
Celková čítanosť: 3875048x
Priemerná čítanosť článkov: 6055x

Autor blogu

Archív