Založ si blog

Kliatba Francúzska za templárov? Konšpiračné teórie.

Jacques de Molay a jeho zatknutie v piatok trinásteho je pre nás už dlhodobo takým tradujúcim nešťastným dňom. V piatok trinásteho sa začala kliatba uvalená na Filipa IV, ktorá nám v podobe povier ostala doteraz.
To len na úvod. Taká menšia konšpirácia. Teraz znovu ľutujeme Francúzov a zabúdame na Rusov, Iračanov, Sírčanov… Baššár al- Asaád asi neurobil chybu, asi len bojoval proti terorizmu podobne ako Kaddáfi. Násilná likvidácia monarchií a diktatúr tu už bola s rovnakým výsledkom ako teraz. Nepoučili sme sa a pokračujem v nastoľovaní našej demokracie tam, kde to nie je možné. Tam, kde obyvateľstvo nie je schopné prijať nič, okrem režimu. Tam, kde obyvateľstvo je riadené náboženskou fundamentalistickou diktatúrou. No a tam, kde akože sme nastolili demokraciu (teda u nás), sme jej dali bezbrehý rozmer anarchistického zmýšľania pseudohumánnych „mysliteľov“ centralizovaného štátu s hlavným mestom Brusel.
Sem tam mierne podnapitý Juncker so „sväticou“ Merkolovou, proti ktorej je aj Kristus iba neznaboh, aspoň podľa toho ako sa ríšska kancelárka správa . Ja robím chyby aj mnohí z vás ich robia a priznáme si ich, ale to, čo títo dvaja stvárajú je priam neuveriteľné. Hollande zmenil rétoriku, ale už je neskoro.
Dvojaký pohľad na teror voči Rusku a jeho obetiam a Francúzom je až do očí bijúca propaganda. Myslím si, že ak by sa niečo také stalo u nás, hľadali by vôbec, kde to Slovensko je a potom by zistili, že sme len taká bodka v EÚ, ktorá kričala. Pripomína mi to film „Myš, ktorá revala“.
Zopár konšpirácii ešte k Rusku. Kúpa Mistralov Egyptom, teroristický útok proti ruskému civilnému obyvateľstvu a deťom a následne stiahnutie turistov z Egypta a brutálna strata egyptskej ekonomiky z prílivu vyše milióna ruských turistov. Znovu útok proti Rusku a to už vo forme najcitlivejšej a to športovcom. No a ich možné vylúčenie z OH v Riu. Práve z Brazílie, ktorá je tiež členom BRIXU. Je to až príliš veľa náhod naraz. Možno znova vznikne bipolárny svet a globalizácia sa konečne začne trhať na márne kúsky.
Posledná konšpiračná teória je zo seriálu Homeland, na to, kedy sa seriál nakrúcal a čo v ňom v súčasnosti prebieha je to až príliš nostradamovský seriál.
Znovu pád trhov a ekonomík, odpúšťanie dlhov a tlačenie peňazí. Tlačíme, tlačíme a tlačíme. Nech nám rozdajú tlačiarne možno budeme stíhať tlačiť neustále peniaze do ekonomík, hlavne tých rodinných.
Preto piatok trinásteho bude asi naozaj templárskou kliatbou.

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881678x
Priemerná čítanosť článkov: 6056x

Autor blogu

Archív