Založ si blog

Traja truhlíci z Europarlamentu v STV

To, čo predviedli europoslanci Škripek, Beňová, Mikolášik, sa nedá ináč nazvať ako nevedomý cirkus bruselskej oligarchie s názvom EP. Jednoducho im pobyt v Bruseli udrel na mozog a myslím, že Beňovej nepomôže ani plastika, ktorú si pravdepodobne dala urobiť. Dokonca sa zastanem aj premiéra Fica a jeho názorov na migrantov či jeho názor, že europoslanci sú úplne odtrhnutí od reality, ktorá vládne v ich krajinách.
Beňová však vyjadrila aj svoj názor a to, že ona je bruselská poslankyňa a dlho tam už žije! Čo z toho vyplýva? Pán premiér, dávajte si pozor, koho dávate na kandidátku! Kto vám podkladá polená pod nohy a dnes v diskusii to bolo očividné. No aj iné z toho plynulo a to, že Beňová a ani tá zvyšná dvojica, podľa rečí už nezastupujú Slovensko, ale Brusel.
Národné záujmy sú im ukradnuté, česť Sulíkovi za vystupovanie v Europarlamente a v nemeckých médiách. Horšie je to už s ním na Slovensku.
Toto, čo menovaní europoslanci predviedli je podľa môjho názoru zrada a my s tým nemôžeme urobiť nič. Europoslanci, ktorým výplaty zatemnili mozgy. Plné vystúpenie demagógie a poloprávd. Uvediem jeden klasický príklad. Pani Beňová obhajovala rovnaké platové podmienky pre všetkých pracujúcich, aby v krajinách, kde pracujú, mali rovnaké výplaty. Je zaujímavé, že samotný Brusel toto pravidlo porušuje a v medzinárodných projektoch na ktorých pracujú spoločne, sú rozdielne mzdy, ktoré určila EÚ. Uvediem príklad Slovák v projekte – denná mzda 74 € a Rakúšan 241 €, uvádzam celkovú cenu práce. Ten istý projekt, tá istá pozícia, tá istá práca, len Brusel stále nevidí rovnosť medzi národmi. Kde je pravda?
Nedala sa demagógia troch europoslancov dlho počúvať a to boli za strany KDH, SMER a OĽANO. Je to hanba mať také niečo v Europarlamente? Samozrejme. Môžete s tým súhlasiť či nesúhlasiť, ale je to môj osobný názor.
Orbán na stretnutí v Bratislave neustúpil. V4 dúfam tiež. Merkelovú zatienili ešte aj na spoločnej fotke. Nikto ju nechcel mať po pravici ani po ľavici, tak sa radšej skryla. Jean-Claude Juncker možno prestal piť.

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

Globsec u nás nebude. Koho by som volil za prezidenta, Ficova výhra a iné postrehy

05.03.2024

Jedna z prvých vecí, ktorá je pre bežného človeka absolútne nepodstatná je Globsec, či Blok-sek? Médiá z tohto bezvýznamného bordelu, kde sa zíde smotánka, podebatuje, popije, vyprodukuje XY ton CO2, z čoho taká Gretka nemá veľkú radosť, robia udalosť. Globsec musel byť zrušený nie pre Fica, ale pretože nemáme žiadnu protileteckú obranu (samozrejme konšpirácia) a [...]

Jaroslav Haščák

Haščáka v kauze Gorila opäť obvinili

19.03.2024 09:36

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:06

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 640
Celková čítanosť: 3875127x
Priemerná čítanosť článkov: 6055x

Autor blogu

Archív