Založ si blog

Jana Žitňanská a jej názor na vojnu

Tak ja neviem. Naozaj sa nám roztrhlo vrece s tuposťou či neznalosťou? Nielen ja som si to všimol. Jana Žitňanská nemá šajnu o tom, čo je vojna! Pani europoslankyňa má mylné predstavy o sile slova a sile skutočných zbraní. Nevidel som ešte obete mediálnej vojny! Zato som videl množstvo obetí skutočnej vojny. Možno vychádzala zo známeho: „Na začiatku bolo slovo“.
Jedno je isté, zbrane nezabíjajú, ale len ľudia, ktorí ich ovládajú a používajú. Používať však prirovnanie, že mediálna vojna je horšia ako tá skutočná, uvedené video a čas 1:50, je totálne scestné až primitívne. Ako bývalý šermiar a poľovník viem, čo dokážu urobiť palné a chladné zbrane, ale naozaj som sa nestretol s tým, aby niekto, niekoho zabil slovom, ak to nebola osoba psychicky labilná a náhodou nespáchala samovraždu. V mediálnom priestore však prebieha informačná vojna a to je niečo iné! Môžete, alebo nemusíte veriť týmto informáciám, je však demokratické právo písať! Môžete písať hlúposti, múdrosti, básne, romány…. Na čitateľovi záleží, čo si vyberie a čo nie.
Teraz k tým skutočným zbraniam. Ako šermiar som zažil zranenia aj som nechtiac pri tréningoch zranil kolegov tupým mečom, sekerou, palicou a ak by sme si nedávali pozor, malo by to fatálne následky. Pani Žitňanská asi nikdy nestrieľala z gule, brokovnice či deviny a nedaj bože z magnumu 45. Slovo dokážete odraziť iným slovom, či ho len tak preletieť cez hlavu. Nech to pani Žitňanská skúsi urobiť s menovanými chladnými či palnými zbraňami a už vôbec nevravím o ťažkých zbraniach, kobercových náletoch či zbraniach hromadného ničenia, kde po vás ostane len prach.
Nejako sa nám rodia nevedomí anarchisti v tom našom Europarlamente. Upozorňujem vážených čitateľov, aby si nebrali slová pani Žitňanskej k srdcu a ani to nikdy neskúšali. Chcete si ublížiť pre blbosť iných?
Radšej akákoľvek informačná vojna, ako akákoľvek skutočná a najlepšie by možno bolo úplné vymazanie internetu. Možno by ľudia začali komunikovať medzi sebou a tú bruselskú lúzu by nebrali vôbec do úvahy. Neverte a pochybujte. Tvorte si vlastný názor z argumentov, ktoré zistíte, prečítate, vydiskutujete. Šťastný Nový rok 2017.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3894581x
Priemerná čítanosť článkov: 6057x

Autor blogu

Archív