Založ si blog

Ako Matovič Kotlebovi hlasy zabezpečuje

Je naozaj Matovič až taký veľký …., alebo sa len robí? Dnešná tlačovka nemala obdobu. Nie som zástanca Kotlebu, ale týmto svojím návrhom mu zabezpečil minimálne 5 % hlasov navyše. Taká bohapustá demagógia je priam neuveriteľná, čo spustil pri návrhu rómskych hliadok vo vlakoch. Ak by chcel Kaliňák urobiť samovražednú misiu pre Smer, tak by to určite podporil.
Musím sa priznať, cestujem vlakom každý deň a kotlebovcov som akosi doteraz nestretol. No ako chce niekto niekomu zabrániť cestovať, ak si kúpi cestovný lístok a dodržiava cestovný poriadok? To Matovič nevysvetlil ani novinárom. Neviem si tiež veľmi predstaviť, že ma môžu nejaké hliadky vôbec kontrolovať, okrem polície či sprievodcu.
Že vraj rómske hliadky sú zo zdrojov EÚ a sú temer úplne zadarmo??? To Matovič vytiahol kde? Je úplný ignorant, alebo nemá čo v parlamente vôbec hľadať? Slovensko predsa prispieva značne do spoločného balíka EÚ a nič nie je zadarmo! Ani vlaky!
Prečo Matovič napríklad nenavrhol spoločné hliadky s kotlebovcami a prečo ich nezaplatí zo svojho? Žeby bol xenofób? Ako chce zabrániť reklamám na tričkách! Nech sa pozrie Makovič na seba, čo nosí na tričkách a ako propaguje na verejnosti svoje hnutie štyroch.
Rómske hliadky majú opodstatnenie, to áno! Sami priznávajú, že v ich osadách sú problémy a presne tam majú aj miesto. Nech sú z ich radov aj policajti, ale presne nech urobia všetky skúšky do policajného zboru, tak ako ostatní policajti. Policajtov si vážim, prečo potom ich dôveryhodnosť znevažovať pozitívnou diskrimináciou niektorého z etník?
Jedine, čo vidím v tomto kroku Matoviča, je spoliehanie sa na hlasy možných voličov z tejto komunity, alebo druhým dôvodom je stiahnutie sa z politiky.
Prečo Matovič s Polákom radšej nenavrhol školiť „cestujúcich“ z osád z etikety a spoločenského správania? Tu vidím aj miesto pre mimovládky. No a to by sa zišlo nielen pre osadníkov, ale odporúčam ŽSR komplexný balík správania sa cestujúcich vo vlakoch a pri kúpe lístkov by to museli podpísať! V pohode im to vypracujem.
Je pravdou, že nikoho zo spomínaných nejako nemusím a je to výlučne môj osobný názor na vec. Pozerám na to ako nezávislá osoba, ktorá má svoj názor.

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881654x
Priemerná čítanosť článkov: 6056x

Autor blogu

Archív