Založ si blog

Remišovej perly o Matičovej svätosti

Remišová podáva návrh na blahorečenie svätého Matoviča, pretože je v opozícii a on môže. Neveril som dnes ušiam a očiam pri pozeraní debaty medzi Remišovou a Bugárom. Takú zaslepenosť voči svojmu idolu asi nemajú ani Smeráci.
Na otázku Bugára a dokázaných finančných machinácií, ktoré sa akože premlčali bola ticho a ani nepípla. Pípla len o tom, že oni sú v opozícii a oni majú za úlohu kontrolu koaličných vládnych strán.
Proste, oni ako opozícia a konkrétne OĽaNO prakticky podvádzať či kradnúť môžu. Tu je to na mieste, lebo oni majú úlohu kontrolnú! To sa dalo z tejto debaty vydedukovať.
Nuž, podľa Remišovej asi naozaj nie je lepšia pozícia ako byť v opozícii. Môžete veselo kradnúť, podvádzať a stačí sa vám odvolať na to, že máte úlohu kontrolnú. To sú mi teda veci.
Škoda reči. Ide tu o niečo iné. Glorifikácia svojho predstaveného je priam neuveriteľná. Šéf nemá žiadne chyby, pretože sedí na balíku peňazí od voličov. To je fajn biznis a radšej sa stiahol a nasadil nového lídra, ktorý sa za neho postaví. Načo by sa sám obhajoval. Má svojich obdivovateľov, ktorí na neho nedajú dopustiť. Čo takto nevyužiť možnosť premlčania? Nie, to jednoducho neurobí, radšej sa trošku stiahne, veď príspevky.
Takto si my tu veselo žijeme. Stačí byť len v opozícii a môžete všetko. Je jasné, že budú musieť vzniknúť nové strany s novými ľuďmi, ktorí to budú možno myslieť úprimnejšie. Súčasné politické strany, či možno Kiskova nová strana, či už progresívne sprofanované Slovensko sú len také klony, momentálne opozície.
Naozaj dnes bola Remišová neviem či mimo, alebo čo, ale nejako jej karta nešla. Čo by na tom bolo, ak by povedala: „Áno, môj šéf to urobil a využil premlčanie“? No a keďže mám aké také svedomie, tak ho z OĽaNO odvoláme. Jáj, ja som zabudol, že ON je samopartia a rodinka je správcom pokladu od daňových poplatníkov. A takto to je v každej politickej strane. Nedajbože kritizovať svojho šéfa či kolegu pri prešľape.
Teda podľa OĽaNO platí spravodlivosť iba jedným Smerom. Tým druhým ísť nemôže, pretože oni sú opoziční a iba dávajú pozor.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895565x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív