Založ si blog

Pussy Riot Pohoda, Kiska chce moc, pochvala Lidlu a kto má kontakt na Nočných vlkov?

Začnem pozitívnou správou. Už ste sa tešili niekedy, že v obchode niečo nemajú? Samozrejme okrem slniečkárov v Bille, ktorá stiahla Zem a Vek. Nuž, ja som sa potešil, pretože v Lidli zrušili plastové tašky. Teraz to nemyslím ironicky, ale naozaj. Zatiaľ je to len malé plus, veľké dostanú, ak začnú zálohovať plastové fľaše a plechovky no a megaveľké plus dostanú, ak začnú zálohovať aj tetrapaky. Aj takýto maličký krôčik má pre prírodu význam.
Udrel hrom z Pohody a Kiska si myslí, že sa dostane k moci. Nepovedal ešte pán politický prezident v momentálnej úlohe jediného šíriteľa pravdy a fu.kujúcej Pohody na Slovensku, akým spôsobom to chce dosiahnuť. Či vulgárnym slovníkom, ako v súčasnosti predvádza slniečkárska lúza.
Či v podobe obrazovom, ako reagovalo obecenstvo na pokyn jedného z účastníkov festivalu Pohodový fu.k pre Blahu. Nuž, nejako sa tento súboj medzi slobodou slova a neoliberálnou diktatúrou priostril. Už je to na hrane. Pánovi riaditeľovi Rezníkovi nerobí žiaden problém, že propaguje súkromný politický festival v RTVS za naše peniaze.
Pán riaditeľ Rezník, spamätajte sa! Ak Pohoda, tak dajte priestor aj nezávislým médiám a nezávislým názorom osobností, ktorých slniečkárska lúza označuje za konšpirátorov! Nech ľudia majú možnosť poznať aj iné názory na spoločnosť. Koľko priestoru sme dostali v diskusných reláciách RTVS? No a koľko priestoru dostala Pohoda v rádiách či RTVS. Ak si to platili organizátori, tak chcem vedieť, za akú sumu bol poskytnutý reklamný priestor v RTVS.
Pred nedávnom som písal o spolitizovaní celého teátra okolo vraždy Kuciaka a už to prekročilo určitú pohodovú hranicu po tom, čo som videl, akého martýra idú vytvárať z vraždy a ako idú vybíjať politický kapitál, aby sa zmocnili moci! O nič iné od začiatku nešlo!
No a teraz má slovenský mainstream novú udalosť. Noční vlci sa usídlili pri Trnave. No ja neviem, či sú až takí nebezpeční, ale stále ak SME-tiari či N-kári o niekom píšu, že je ohrozením či konšpirátorom, veľmi sa začnem o nich zaujímať a zväčša sa chcem aj s tými ľuďmi následne stretnúť, pretože sú určitou zárukou, že si pravdepodobne budeme rozumieť, čo sa mi na 100% vždy potvrdilo. Teda, ak má niekto na Nočných vlkov kontakt, alebo by sa mi ozvali, veľmi rád by som sa podelil o skúsenosti z takéhoto stretnutia aj na blogu.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

ÚŠP, Úrad špeciálnej prokuratúry

Spôsob kritiky bývalých prokurátorov ÚŠP je nevhodný, tvrdia krajskí prokurátori

23.04.2024 17:01

Upozornili, že kritika formou subjektívnych názorov so zjavnými prvkami antipatie je absolútne nevhodná.

Ján Herák

Bývalého poslanca Heráka obžalovali zo znásilnenia a sexuálneho zneužívania

23.04.2024 16:58

Ján Herák viackrát vo svojich vyjadreniach zdôraznil, že je nevinný.

zosuv svahu, klokočina, nitra

Na nitrianskom sídlisku Klokočina došlo k zosuvu svahu

23.04.2024 16:30

Podľa predbežných informácií bol zosuv spôsobený haváriou na vodovodnej prípojke alebo vodovodnom potrubí.

pellegrini

Pellegrini absolvoval fotenie na oficiálny portrét. Novinkou bude pozadie s vlajkou

23.04.2024 15:58

Zvolený prezident Peter Pellegrini chcel, aby z fotografie vyžarovala aj národná hrdosť. Vyzdvihol preto novinku.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3896778x
Priemerná čítanosť článkov: 6060x

Autor blogu

Archív