Jaro zabodoval ako predstaviteľ dúhových

25. júna 2012, gabo126, Nezaradené

Moralizovanie mravného poklesku „Las Vegaskej“ hviezdy Jara nemá zmysel. Je to jednoducho stár a tá si môže dovoliť čokoľvek. Morálny kredit ľudí, ktorí majú vplyv na vývoj mládeže, ale aj spoločnosti sa už neberie do úvahy.
Stupídne reality šou a ich protagonisti, ktorí často nemajú IQ hojdacieho koníka, sú typickým príkladom úpadku spoločnosti a jej dekadencie. Iste dialo sa to aj v minulosti, len v minulosti to bolo spoločensky aspoň trochu amorálne a odsúdeniahodné.
V súčasnosti je násilie, agresivita na dennom poriadku. Ľudia už nevedia čo od rozkoše. Fyzická práca začala smrdieť. Jedni chcú robiť agentov s teplou vodou s vysokoškolským titulom a je jedno, z čoho ho daný absolvent získa. Vedomosti a zručnosti nie sú potrebné. Druhej skupine zase vzdelanie netreba. Načo – štát a daňoví poplatníci sa na základe štedrého sociálneho systému o nich postará. Pre tieto skupiny vznikajú takéto reality šou. Ak už nemajú dosť vymetené mozgy, tak práve s týmto ich dorazia. No odkiaľ však brať pozitívne príklady?
Správy vysielajú iba nehody, násilie a nešťastia. Naša politická elita vôbec od týchto živlov neuteká, práve naopak, ešte ich aj predbehli, pretože už nemajú žiadne svedomie, morálku kradnúť v priamom prenose pred občanmi. Zlaté padáky KDH, ktorá by mala aspoň podľa názvu predstavovať nejaký morálny kredit.
Prípady v cirkvi, kde sa zneužívali deti a pod. Samotná tolerancia zneužívania tak povediac detí deťmi či incestu v istom etniku je už za akoukoľvek hranicou. Spoločnosť upadá na základe prebytku a až prílišnej túžby po zbytočnostiach. Práca je už odsúdená na zánik. Teraz sa skôr špekuluje.