Pani Flašíková-Beňová, vy nemáte riešenie? !

16. októbra 2012, gabo126, Nezaradené

Mierne povedané, poriadne ste ma prekvapili. Postaviť sa do nejakej neohlásenej reťaze proti ľuďom, ktorých ste len na základe výzoru označili za extrémistov je značná sila. To zaváňa rasizmom a xenofóbiou.
Koho okrem Oskara Dobrovodského ste poznali osobne? Do ktorej hlavy ste to videli a čítali jeho extrémistické myšlienky? Mám pre Vás jedno riešenie, ak ste už nenašli žiadne a neviete ako pomôcť, tak sa nestavajte proti ľuďom, ktorí si chcú len chrániť svoj majetok, zdravie a život, majú na to ústavné právo, ak už zlyhali všetky iné možnosti. Ak nemáte páky, tak ste veľmi slabá politička. Ja vám o jednej možnosti poviem. Vymeňte si s Oskarom Dobrovodským svoj dom v Alpách za jeho dom. Som si istý, že Oskar bude súhlasiť.
Ak nie, tak ten dom aspoň odkúpte za trhovú cenu, ale za takú, akoby tam bolo všetko v poriadku. Veď podľa vás aj všetko v poriadku je a neviete nijako poradiť. Pre takých milionárov ako ste vy by nemal byť problém s odkúpením tohto domčeka a stráviť spolu s vašimi budúcimi susedmi zopár veselých chvíľ. Potom môžete diskutovať o tom, kto je rasista a kto už nemá ani chuť žiť.
Stáť v stupídnej reťazi za peniaze europoslanca a teda za peniaze aj z našich daní je teda poriadna facka pre ľudí a myslím, že aj pre vášho predsedu. Práve z daní, ktoré platia väčšinou ľudia, ktorých ste označili za extrémistov.
To vaše Bruselské akvárko poznám veľmi dobre. Ak ste mali toľko času priletieť na dvojhodinovú akciu do Bratislavy, prečo ste nemohli oponovať maďarským europoslancom a byť proti návrhu prerokovania Benešových dekrétov? Viem, že v Karibiku bolo asi dobre, ale takých europoslancov ako vy máme na Slovensku štyri milióny. Deti som vynechal. Ináč je úplne jedno, kto tam za Slovensko sedí. Dupľovane takí, ktorí sa bavkajú na veľkých aktivistov a stúpencov ľudských práv, o ktorých nemajú ani šajnu.