Bezákovi ponúkli pápežský stolec

21. novembra 2015, gabo126, Nezaradené

Podľa najnovších správ sa vôbec nemusí zmeniť – práve naopak.
Ďalšie správy z domova. J a T spolu s Pentou sa rozhodli vzdať majetku a zo získaného kapitálu sa rozhodli sponzorovať namiesto žralokov – delfínov a veľryby. Po dlhých úvahách sa duo Mirinda (Mikloš a Dzurinda) radšej vrátili z Ukrajiny, pretože ich začalo hrýzť svedomie za SPP a dobrovoľne sa priznali slovenskému národu, že jednoducho oni nič, to len tak mimovoľne im ten plyn unikol, pretože poradcovia sa veľmi nevyznali skoro v ničom.
Počiatek konečne zistil, ako vyzerajú vlaky a čuduj sa svete, začali chodiť presnejšie ako v Japonsku. Konečne sa dostaneme z Blavy na východ len za 1,5 hodiny s rýchlovlakom. Diaľnice konečne dostavali a všetci súčasní aj bývalí ministri venovali svoje domčeky (ktoré si postavili z ušetreného materiálu) bezdomovcom, čím sa vyriešila bytová otázka.
Poslanci slovenského parlamentu sa vzdali platov a začali robiť výlučne pre ľudí. Normálne začali reagovať na podnety zdola bez toho, aby dostali akýkoľvek úplatok. Nato reagovalo súdnictvo a všetky dlhotrvajúce súdne spory okamžite rozsúdilo v prospech poškodených, pretože všetky živly sa priznali a nahradili poškodeným ujmu aj s úrokmi. Po tejto udalosti sa súdy rozpustili a sudcovia sa šli zregenerovať k manuálnej práci do jednotlivých poľnohospodárskych družstiev.
Naši neprispôsobiví občania konečne našli svoju správnu cestu a začali nám bez výhrad pomáhať. Úrady práce prestali mať význam, pretože neprispôsobiví sa prispôsobili osemhodinovému pracovnému času a stavajú pre väčšinu nízkoenergetické domčeky, triedia odpad, spracovávajú ovocie a zeleninu. Dobrovoľne sa prihlásili ako humanitárni pracovníci k stráženiu hraníc po celej Európe.
Učiteľský problém sa náhle vyriešil. Každá rodina žiaka dostane jedného učiteľa. Deti prestali byť dementnými neuróznymi balíčkami. Úprimne počúvajú svojho učiteľa, bez mobilu, PC či inej zbytočnosti, ktorá oberala ľudí o spoločnú komunikáciu.
Funkcia predsedu vlády sa už veľmi nenosí. Nikto už tento post nechce zastávať, ľudia si začali vládnuť samostatne bez politických strán, ktoré nás kedysi presviedčali, že len oni majú recept na vládnutie.
Lekári prestali vyberať akékoľvek poplatky a konečne máme zdravotníctvo hradené iba z odvodov a konečne zmenili ústavu a vypadol článok o bezplatnom zdravotníctve. Naši dôchodcovia začali chodiť na dovolenky a už nemajú starosti, čo bude s ich deťmi. Niekdajší neprispôsobiví postavili každému domček.
A potom som sa celý spotený musel zobudil. Hrozné!