Je Merkelová nacistka, alebo existuje sloboda prejavu?

6. januára 2016, gabo126, Nezaradené

Otázka, ktorá môže zaváňať „konšpiráciou“. Utečenci stále prichádzajú, topia sa, hranice sa nestrážia a ľudia v Európe (domorodci, teda my) už nevedia, čo zo zúfalstva robiť. Politici a EP si uzurpovali moc a všetok rozum. Len ich pravda je tá pravá. V mene humanizmu, ktorého význam totálne zdehonestovali, nám rozkazujú. Nemáme veľa šancí, len to nejako zmeniť v demokratických voľbách.
Čo však strany? Budú počúvať voličov a verejne prisľúbia, že svoje programy budú dodržiavať? Nie, to si nemyslím.
Hitler tiež toho nasľuboval. Všimnite si, ako Merkelová pozývala imigrantov. Ak si ich pozvala, nech si ich má. Ak sa Nemci ešte nezobudili zo svojej nacistickej minulosti a stále trpia fóbiou, ktorá neprinesie nič iné len rozpad a rozbroje s nástupom diktatúry. V predpoklade problémov s migrantmi tak kuriatko (Slovensko), preskočilo sliepku (Merkelovej Nemecko).
Kto bude brániť Európu? Zjavne to Nemecko nebude. USA mu pohrozilo občianskou žalobou za VW. Úmyselne občianskou žalobou. Táto môže VW položiť a s tým aj Nemecko. Zavádzanie hraníc a kontrol. No super. Hitler či Merkelová, obaja to pohnojili, ale riadne. My sme sa z totality poučili, ale západná Európa zjavne nie.
Filozofovi Petrovi Singerovi zakázali v Nemecku prednášať v oblasti aplikovanej etiky a eutanázie. Presne popísal situáciu, v ktorej sa Nemecko nachádza a kam to môže dotiahnuť. Diktát jedného štátu druhému sa musí jednoducho skončiť a zodpovednosti sa nezbavia tak, že svoje chybné kroky rozdelia na svojich partnerov. Takto sa demokracia nerobí.
Čo ma však teší, že Slovensko nepritakalo tomuto diktátu a uvidíme, ako to bude po voľbách. Merkelová ma neobmedzenú moc, diktát a iba jej myšlienky sú správne! To je priam neskutočné. Zbavili filozofov konštruktívnej kritiky ako svojich oponentov, dokonca niektorých vyhodili zo škôl a to sa deje už od roku 1995. Všetko je to len vyústenie neskutočne zlej a egoistickej truhlíkovskej politiky.
Horšie však je, že celé to smeruje ku kontrole, občianskym nepokojom a nastolením diktatúry.
Prečo nepočúvajú politici svojich občanov, už sa konečne musia prestať hrať na najmúdrejších a musia začať slúžiť svojim krajinám a občanom.