A Trump za BREXITOM sa valí

9. novembra 2016, gabo126, Nezaradené

Alebo ako sa médiá a politológovia prepočítali. Tak a máme po cirkuse. Bude to ešte dlho rezonovať, ale o inom som chcel. Ľudia konečne dostávajú rozum a začali rozmýšľať potajomky, slobodne. Preferencie a prieskumy už nie sú relevantné, začína sa zobúdzať občan.
Jednoducho, médiám došiel dych a druhý už nenabrali. Masívne masírovanie verejnej mienky prestalo zaberať. Politická chunta, ktorá v súčasnosti drží moc v rukách, sa začína otriasať. Ľudia zrazu ukazujú, že ak chcú, vymenia politických dinosaurov a tzv. tradičných politikov.
Je otázkou času, kedy sa začne meniť aj EÚ. Zmena bude priam nevyhnutná. Už to nebude o masívnych kampaniach, už to začne byť o ľuďoch. Kedy sa zobudí Slovensko a kedy sa pripojí k politickej revolúcii, kde nebudú politici vládnuť, ale slúžiť sa ešte uvidí. Teraz spomeniem zopár „konšpirátorov či rusofilov“, ako ich označujú pseudoliberáli či slniečkari. Rostas, Stanek, Banáš či „exilový“ Bezák a mnoho ďalších, ak by títo spravili, nie politickú stranu, ale službu občanom SR, potom by nastalo na Slovensku politické zemetrasenie. Možno na začiatku malé, ale určite by to bolo hodné zamyslenia sa. Prečo by sa nemohli spojiť? Dokázali by takýto ľudia spolupracovať? Pre mňa sú to osobnosti. Komu sa môže podariť zmeniť systém ak nie občanom, ktorí majú určité ideály? Ak sa pozriem na parlamentnú stopäťdesiatku, tak je to horor. Niektorí tam hlivejú roky a nepovedia ani slovo. Čo tak mať hnutie nie s jedným lídrom, ale viacerými? Iste, môžu mať názorové rozdiely, ale všetko by sa dalo vyriešiť.
Mal som jeden sen…