Kiska nech si skáče do studne a koľko metrov štvorcových má námestie SNP

5. apríla 2018, gabo126, Nezaradené

Pán prezident, máme odlišný názor. Ja som šťastný, že sa Slovensko nepridalo k bláznovstvu Veľkej Británie v ťažení proti Rusku! Kiska sa znova predviedol ako totálny antipolitik. Máme skočiť do studne v rámci solidarity za Veľkou Britániou? Kiska nech si skáče, ale len za seba, na iné nemá nárok. Je to absolútne falošná solidarita.
Nerozumiem takejto solidarite. Začne ktorýkoľvek štát z NATO vojnu proti niekomu, ktorý túto vojnu nevyvolal a my sa máme pripojiť? Jeden taký Dzurinda sa už našiel a doteraz je nám hanba za Srbsko. Teraz nám rozkazujú byť solidárnymi aj v blbosti. Čo je to doslova za hlúpy až naivno-absurdný postoj hlavy štátu? Mal len on ostať v tých Spojených štátoch.
Nie, nebudem solidárny, tak isto ako nebola solidárna Británia v tridsiatom ôsmom a dokonca nás predala. Na Mníchovskú zradu sa len tak ľahko nezabúda. Nebudem solidárny so štátmi, ktoré hlásajú rovnosť, ale agrodotácie či komunitárne paušálne sumy v projektoch sú pre nové štáty troj-štvornásobne menšie. Nebudem solidárny voči vojnovým štváčom a určite nebudem solidárny v rámci migračnej krízy, kde si my máme zlíznuť chyby a rozhodnutia Nemecka či iných expertov na rozum.
No a ešte o jednu vec vás chcem poprosiť. Nájde sa tu niekto, kto normálne zverejní aj s náčrtkami a presne určí rozlohu námestia SNP v Bratislave? Sú tu totiž zvady, koľko že to vlastne to SNPečko naozaj má tých štvorcových metrov, na ktorých môžu ľudia stáť. Iste, ujo Google má nejaké to info a aj iné portály, ale bolo by dobré to zverejniť presne na meter štvorcový. To len na okraj, aby sme už raz a navždy uzavreli, koľko že to ľudí je schopné absorbovať dané námestie. RTVS nejako dnes zrevidovala, že na námestí bolo cca 20 až 25.000 ľudí.