Tak sme sa dočkali: vojnoví štváči Trump, Mayová a Macron chcú vojnu

14. apríla 2018, gabo126, Nezaradené

Nuž, zaradil som sa. Putin má môj obdiv, že vydržal a nezačal tretiu svetovú. Po dnešnom útoku na suverénny štát je OSN iba stretnutie politikov pri hádke. V podstate OSN už nemá žiaden zmysel. Spojené štáty už rozhodujú len za seba. Demokracia a boj za mier skončili. Najväčším konšpirátorom je v súčasnosti Veľká Británia. Za každú cenu chce vojnu.
Útok začal akurát pred príchodom komisie na vyšetrenie útokov. Teda vyšetria trt a dva orechy. Podobne boli zverejnené videá lekárov a účastníkov z inkriminovaného útoku a ich komentáre.
Putin ukázal viac rozvahy ako tie tri spomínané vojnové kreatúry. Ináč sa ti nedá povedať. Ak by jeho nebolo, možno už dnes nepíšeme blogy a nenadávame na seba, že kto za koho kope!
Išlo jedine o ego amíka, ktorý niečo strelil na sociálnej sieti a chcel si zachovať tú svoju bojovú tvár, tak si išiel vystreliť raketky.
Výsledok je nad očakávanie pozitívny pre Asada a Rusko. Tri veľmoci sa absolútne zdiskreditovali a uveriť im čokoľvek v budúcnosti bude veľmi ťažké.
No to je výzva aj pre občanov, či sa chcú zaradiť k takejto vojnovej mašinérii a bezbrehému zasahovaniu do suverenity akéhokoľvek štátu zo strany veľmocí. Je aj nám hanba, že z obranného paktu NATO sa stal útočný a už nemá absolútne nič spoločné s bezpečnosťou členských štátov. Za túto situáciu zodpovedá každý jeden volič, ktorý si zvolil vojnu a politikov presadzujúcich vojnové riešenia a zasahovanie do slobody a zriadenia iných štátov. Globalizácia dosiahla vrchol úpadku morálky, etiky a slobody. Dostali sme sa do diktatúry.
Ešte jedna trumpetina by sa dala spomenúť a to, že práve Američanom máme vďačiť za likvidáciu ISIL-u. Toto keď povedal pán prezident, tak som nevedel či sa mám smiať a či plakať. Keby povedal, že za vznik, ale za zničenie? Takto sa manipulujú dejiny, ale už aj súčasnosť. Jedno je však isté, Rusko vojny skôr ukončuje ako začína. Tu musím napísať, že Putin má ešte dosť rozumu a nadhľadu oproti tým trom.
Preto ľudia buďte pozorní, koho idete voliť v budúcnosti. Je to vaša jediná šanca, aby ste si nezvolili vojnu, ale mier. Ak sa nájde taká strana, ktorá bude presadzovať mier, spravodlivosť, slobodu slova a suverenitu štátov a národov postavenú na občianskom princípe kvality ľudí, ktorí budú priamo zodpovedať voličom aj na základe svojho vedomia a svedomia tak do nej vstúpim a aj ju budem voliť.