Matovičov cirkus pokračuje a principál Naď sa riadne činil

12. januára 2020, gabo126, Nezaradené

Dnes to bol v politických diskusiách ťažký náklad. Thrash metal je len slabý odvar a Cirque du Soleil sú obyčajní amatéri a náš politický cirkus nám môžu závidieť. To, čo predviedol Naď z OĽaNO bola znôška amaterizmu. Paška aj s Blahom už nenachádzali slov a tisíce divákov sa asi nestačilo čudovať.
V jednej veci mal Naď pravdu a to čo sa týkalo nezmyselného nákupu F-16. Ostatné bolo čosi také, ako keď na vás breše argentínske doga bez príčiny, len preto, že idete okolo plota. Celé zle. Paška mu musel vysvetľovať základné úlohy parlamentu a vlády ako malému decku. Klus bol ako vždy zahĺbený do svojho rusofóbneho vnútra a nejako mu stále nedochádza, že demokracia sa na Blízky východ nedá transportovať bombami a násilím. Jednoducho, moslimské krajiny sú nesúmerateľné s hodnotami našimi. Naď doslova prepadol, keď tvrdil, že na slovíčkach nezáleží. Ej, veru záleží a ako! Vražda či zabitie je pre Naďa jedno a to isté. Nuž neviem, či to bude tvrdiť aj Lipšic, Martikán, Skrúcaný ….
No a toto nám chce vládnuť. Náš učiteľ matiky na gymku mal skvelé prirovnanie, že ej, to taký cirkus na kolieskach. No tá nenávisť proamerických politikov a totálna neakceptácia historického vývoja a násilná demokratizácia prostredníctvom humanitárneho bombardovania je priam ukážkovým vzorom, ako sa budú správať, ak sa dostanú k moci.
Názorová odlišnosť sa už v súčasnosti netoleruje. Tu len spomeniem jednu vec. K spomínanej besede len spomeniem, že je veľká škoda, že pán Paška nie je predsedom SNS.
No a znovu opakujem, sú tú aj iné strany, ktoré môžete voliť, aj keď nemajú v súčasnosti vysoké preferencie. Nie sú to prepadnuté hlasy, len vyslovenie svojho postoja. Akceptujem vôľu ľudu, ale prioritne slobodu názoru a slova a pre diskutérov. Kritika nie je nenávisť. Nesplietajte a nezamieňajte si dojmy s pojmami ako Naď. Práve Naď predviedol ukážkovú nenávisť, či už voči Blahovi, Paškovi, alebo voči Iránu. No a pre všetkých. Volím Slovenské hnutie Obrody už či majú šancu, alebo nie a krúžkujem dvadsiatku. Takže tak.