Matovičov cirkus pokračuje a kto prvý hodil kameňom

1. februára 2020, gabo126, Nezaradené

Celé Slovensko čakalo so zatajeným dychom, čo povie Matovič. No a Matovič nepovedal nič. Nič, čo by sme nevedeli. Už len jeho povestná „koža z kuraťa“ chýbala. Jedno mu treba uznať, sústredil na seba pozornosť. Ostatné bolo len teatrálne divadlo, kde ide oslovovať všetkých voličov a zároveň im podsúva už hotové otázky, na ktoré je jasná odpoveď. Proste veľa kriku pre nič.
Ešte by tak mohol nadhodiť problém optimalizácie výdavkov a mohol by sa vzdať premlčacej doby v jeho prípade.
Teraz k tej druhej téme. Áno, agresivita na zhromaždeniach stúpa. Jeden tábor si musel zhromaždenie vybaviť a druhý si zvolal protidemonštráciu, síce neviem, či s povolením či bez, ale dvojitý meter je tu až do očí bijúci. Kamene tu začali progresívne lietať. Dokonca tie kamene a predmety bolo možné vidieť na záznamoch. To trieskanie do auta a bránenie v prejazde bolo také „demokratické“. Beblavého ďakovanie policajtom do uška? Úbohé. To čo malo znamenať a bolo to vôbec ďakovanie? Nemali ich náhodou rozohnať ako nepovolenú demonštráciu? Začína nám to tu akosi hustnúť!
Je to ako z Orwellovej Zvieracej farmy, keď sa zvieratá pozerali do okna a nevideli už rozdiel medzi sviňami a ľuďmi.
Dosiahli sme absolútnu politickú stoku. Aspoň, že Beblavého koláčiky pochádzajú z Číny, či to len sú čínske? Dúfam, že nie s „koruna“ vírusom.