Dnes bude western Kotleba verzus Matovič a ministerstvo „Pravdy“ z dielne PS/Spolu

2. februára 2020, gabo126, Nezaradené

Dnes tu budeme mať divoký západ v priamom prenose. Môj odhad debaty. Matovič bude prskať, kričať a fabulovať, bude sa pasovať do úlohy spasiteľa národa pre všetkých občanov a spomenie svoje včerajšie trápnučké vyhlásenie, ktoré, ale vôbec neotriaslo Slovenskom, ako to sľuboval. On už toho nasľuboval. Kotleba pre zmenu bude pokojne odpovedať. Iste sa budú baviť o násilí a nenávisti, ktorá prepukla medzi tábormi ĽSNS a PS/Spolu. Apropó. Vlastne len jedna skupina otvorene provokovala, aspoň podľa médií a označovala skupinu z ĽSNS ako fašistickú. No a tu je jedna verejná výzva. Kedy konečne ĽSNS podá trestné oznámenia za ohováranie? V predvolebnom boji je naozaj všetko dovolené. Nie, nezastávam sa ĽSNS, ale nie je možné, aby sa už každý národne zmýšľajúci človek označoval pojmom fašista!
Takto to fungovať nemôže. Zatiaľ sme mali možnosť vidieť zo záznamu letiace kamene a predmety len zo strany PS/Spolu. Podobne ako výzvy na zabitie či nadávky najhrubšieho zrna. Čím sa potom politika Kisku a Trubana odlišuje od tej Kotlebovej?
Dokonca PS/Spolu chce bojovať proti „hoaxom“ a „konšpiráciám“ a teda aj proti názoru, podobne ako samotná EÚ. Ich newspeak naberá nebezpečné kontúry a začína nás vracať do čias totality. V mnohých predvolebných spotoch práve PS/Spolu či Za ľudí neexistujú reálne riešenia, ale len tradičný boj proti korupcii, v ktorej sú všetci namočení až po uši a veľmi ťažko preukážu pôvod svojich majetkov či financie na kampaň, kde z každej stránky vyskakuje buď PS/Spolu, Za ľudí či Smer.
Nie, nechcem tu vôbec žiadne ministerstvo Pravdy! Chcem tu jednoznačne slobodu slova a názoru bez strachu, že za názor budem trestaný!