40. 000. 000 pre Matoviča a naozaj hlas vo voľbách prepadne, ak vaša strana nepostúpi do parlamentu?

4. februára 2020, gabo126, Nezaradené

Nie je to pravda, dokonca je to zavádzajúca lož. Žiaden hlas neprepadne, len toho, kto nepôjde voliť. Vtedy prepadá jeho základné právo a to vysloviť svoj názor. No a čo sa stane ak strana nepostúpi? Nič. Zníži preferencie stranám, ktoré do parlamentu postúpia a niektoré sa tam nemusia vôbec dostať a bude len záležať od toho, či hodíte svoj hlas do urien, alebo nie. Matovič sa tu dušoval, že prepadnú Kotlebove hlasy, lebo s ním nechce žiadna strana spolupracovať. Ono to až tak pravda nie je. Sú tu menšie strany, ktoré sa nevyhranili voči národným stranám. Spomeniem Slovenské hnutie obrody, je to malá a nová strana prakticky bez škandálov. Bola by dobrou alternatívou pre voličov KDH, OĽaNO či SNS.
SNS a KDH potrebujú „prefackať“, aby sa spamätali, čo za politiku robia ich šéfovia. OĽaNO je čistá Matoviačova s.r.o. na financie. On ani vládnuť nechce. Jemu stačí vrieskať a nazbierať hlasy pre svoju štvorčlennú základňu. 40 miliónov, čo doteraz dostala jeho súkromná rodinná politická s.r.o. je celkom pekný peniaz. Musím sa ospravedlniť, nie je to 40 miliónov, ale „len“ +-15 miliónov. Čo je však úplne jedno. Je to suma, ktorá mohla slúžiť iným účelom. Aj keby sa neprekrúžkoval, stále bude mať krásny štátny príspevok, tak ako všetky príživnícke strany, ktoré využívajú tento štátny príspevok, ĽSNS a Smer nevynímajúc. Toto okrádanie občanov už musí naozaj skončiť a tu som nepočul ani jedno jediné slovíčko vyjsť z úst Matoviča, aby sa toto bezbrehé financovanie strán už konečne zastavilo. Matovič hrá v tomto politickom marazme jedno veľké divadlo a úprimne, ide mu to. Ľudia mu na to skočili.

Na jedného kričí, že rodičia by mali hovoriť deťom pravdu a šíriť ju. No najazdené optimalizované kilometre, tlačiarenský stroj, premlčané účtovníctvo atď. – to všetko je v poriadku. Matovič hádže kameňom, ten človek už ani nevie, kedy klame a kedy hovorí pravdu. V pohode by som si sadol s ním za detektor a mohli by sme si dávať otázky „čistoty“ za posledných napríklad pätnásť rokov. Je jasné, že z neho by aj detektor zblbol, lebo on verí vo vlastné klamstvá o jeho čistote. Cirkus, ktorý predvádza, je rovný tomu Trubanovnu duu s Beblavým a Kiskom.

Preto každý hlas, ktorý dáte národným stranám nie je stratený hlas, znižuje im percentá a toho sa dosť boja. Mlčiaca väčšia sa musí zobudiť. Žiadna strana tam nemá extra expertov, ináč by sa netrepali do politiky a nepriviedli našu krajinu tam, kde je. Od Mečiara cez Dzurindu, Radičovú, ktorá by konšpirátorov najradšej fyzicky likvidovala až po Fica. Kto z nich je čistý? Povedzte mi tu a napíšte mi jedno meno z týchto politikov, čo nemajú nejakú kauzu,a lebo škandál. Sulík – Kočner, Kiska – pozemky a podvody úžera, Matovič na ceste okolo sveta s mamkou za volantom a babkiným účtovníctvom, Truban – zhulený užívateľ drog s pochybnou minulosťou, Beblavý – privatizácia Palma a kšefty v rámci TIS, Fico – toho je taká kopa, že by to vydalo na samostatný blog, Danko je úplne mimo a aká rigorózka, taký telefonát aj s výložkami, Kollár je naozaj s každým rodina – aj s Kočnerom, Béla si tiež zapotrošil nejaké tie pozemky s výhodným nákupom, aj Kotleba porušil svoje sľuby a aby som nezabudol náhodou na môjho obľúbenca Hlinu – agresivita, primitivizmus, ohováranie, fyzické útoky a vlastník krčiem, jednoducho čistý vzor kresťanstva na Slovensku.

Máme tu naozaj výkvet spoločnosti. No aký ľud môj, takí jeho predstavitelia. Ak si nedokážete zvoliť ľudí, ktorí nedávajú do kampane milióny a ak si nedokážete dať do súvisu v rámci súčasného kritického myslenia po starom gazdovský rozum, fakty, tak si to zaslúžite! Pre tých, čo si myslia, že ich hlas prepadne, ak sa tam nedostane ich strana – nič neprepadne. Môžete v s pokojom v duši na všetkých nadávať, že to robia na nič a že vaši by to robili lepšie. No keď nepôjdete voliť nemáte na to právo! Len platiť dane v krajine, kde by sa malo dať dobre zomierať. A ešte jedna vec a to podstatná, každý hlas vhodený národným stranám musí pohľadať aj liberálny občan aoni majú jednu nevýhodu, je ich menej a môže sa stať, že 7% nebude musieť byť 170.000, ale bude musieť byť 250.000. Aj to je matematika a aj jeden odovzdaný hlas môže všetko zmeniť. Píšem odovzdaný a platný!!!!