Kiska dostane Oskara či Zlatú Malinu a cirkus v podaní Poliačika, Miháľa či Beblavého

19. februára 2020, gabo126, Nezaradené

Ej, ale to bol teda herecký výkon Kisku v tomto druhom videu. Veľmi, ale veľmi zlý! Padni, komu padni? Matovič si musí mädliť ruky. Pravdepodobne sa Kiska už po tomto videu do parlamentu nedostane. Ak má aspoň troška chrbtovej kosti, tak to zbalí. Vedel, prečo povedal, že sa objavia aj iné videá! Naozaj neviem či tá progresívne opozícia Smeru je normálna. Po tom, čo predvádzajú v parlamente, aj cirkus Humberto musí slepo závidieť. Odkopírované Matovičove excesy im hlasy nenaženú, po tomto trápnučkom stanovaní v parlamente si ho chcú aspoň naposledy užiť? Ktohovie čo tam rodovo rovní stvárali za žúrku. Možno mali od Trubana nejaké tie gramy bieleho. Chlap, baba všetko jedno. Len, aby niektoré poslankyne neboli rady, že nemajú tulene po tej nočnej žúrke.
Normálne by som sa nasmial, ak by raz Slovensko prišlo k situácii, že ani jedna strana by sa nedostala do parlamentu! Hurá, nech sú voľby každý rok a možno sa prestane kradnúť a začnú sa plniť sľuby. Pri 25 stranách by sa naozaj mohlo stať, že sa nedostane ani jedna strana do parlamentu!
Nerozhodnutým voličom odporúčam iba toľko, voľte malé strany, ktoré sa neobjavovali v prieskumoch, nech je sranda, pretože taká tragikomédia, ako tu je teraz v tieto voľby, tu zatiaľ nebola. Osobne, ak by som sa dostal do parlamentu, ani Matovičovi, ani Smeru by nič nepomohlo. Jedno je isté, potrebujeme brutálne rekodifikovať zákony. Sú totiž postavené pre mafiánov a nie pre ľudí! Mne je úplne jedno, kto koľko nakradol. Pre mňa je podstatné, že kradol! Aký je v tom rozdiel, či milión, či desať? Žiaden. Podvodník ostane podvodníkom a myslím, že Kiska na kávu už dlho nepôjde.
Ani jedna zo súčasných parlamentných strán by sa tam dostať nemala. Žiadna! Tieto móresy je potrebné zastaviť. Nemôžeme sa tu hrať na to, kto menej okráda. V pohode môžete voliť Slovenské Hnutie Obrody. Vždy budeme lepší, ako to čo nám predvádzajú milionári či už smeráci, alebo progresívci.