Založ si blog

Kiska dostane Oskara či Zlatú Malinu a cirkus v podaní Poliačika, Miháľa či Beblavého

Ej, ale to bol teda herecký výkon Kisku v tomto druhom videu. Veľmi, ale veľmi zlý! Padni, komu padni? Matovič si musí mädliť ruky. Pravdepodobne sa Kiska už po tomto videu do parlamentu nedostane. Ak má aspoň troška chrbtovej kosti, tak to zbalí. Vedel, prečo povedal, že sa objavia aj iné videá! Naozaj neviem či tá progresívne opozícia Smeru je normálna. Po tom, čo predvádzajú v parlamente, aj cirkus Humberto musí slepo závidieť. Odkopírované Matovičove excesy im hlasy nenaženú, po tomto trápnučkom stanovaní v parlamente si ho chcú aspoň naposledy užiť? Ktohovie čo tam rodovo rovní stvárali za žúrku. Možno mali od Trubana nejaké tie gramy bieleho. Chlap, baba všetko jedno. Len, aby niektoré poslankyne neboli rady, že nemajú tulene po tej nočnej žúrke.
Normálne by som sa nasmial, ak by raz Slovensko prišlo k situácii, že ani jedna strana by sa nedostala do parlamentu! Hurá, nech sú voľby každý rok a možno sa prestane kradnúť a začnú sa plniť sľuby. Pri 25 stranách by sa naozaj mohlo stať, že sa nedostane ani jedna strana do parlamentu!
Nerozhodnutým voličom odporúčam iba toľko, voľte malé strany, ktoré sa neobjavovali v prieskumoch, nech je sranda, pretože taká tragikomédia, ako tu je teraz v tieto voľby, tu zatiaľ nebola. Osobne, ak by som sa dostal do parlamentu, ani Matovičovi, ani Smeru by nič nepomohlo. Jedno je isté, potrebujeme brutálne rekodifikovať zákony. Sú totiž postavené pre mafiánov a nie pre ľudí! Mne je úplne jedno, kto koľko nakradol. Pre mňa je podstatné, že kradol! Aký je v tom rozdiel, či milión, či desať? Žiaden. Podvodník ostane podvodníkom a myslím, že Kiska na kávu už dlho nepôjde.
Ani jedna zo súčasných parlamentných strán by sa tam dostať nemala. Žiadna! Tieto móresy je potrebné zastaviť. Nemôžeme sa tu hrať na to, kto menej okráda. V pohode môžete voliť Slovenské Hnutie Obrody. Vždy budeme lepší, ako to čo nám predvádzajú milionári či už smeráci, alebo progresívci.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

SR Čaputová LPR Zbierka Onkológia Deň Narcisov BAX

Žlté narcisy dodávajú nádej a pomáhajú, zbierku podporila aj prezidentka

18.04.2024 14:06

Vďaka podľa nej patrí dobrovoľníkom, ale aj všetkým, ktorí sa rozhodnú podporiť dobrú vec a prejavia tak solidaritu s onkologickými pacientmi.

Rapid Life

Súd oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho v kauze Rapid Life

18.04.2024 14:02

Rozsudok nie je právoplatný, o odvolaní prokurátora rozhodne Najvyšší súd.

Venezuela

Rezort diplomacie neodporúča cestovať do Venezuely. Slováci majú zvážiť cestu aj dvoch ďalších štátov Južnej Ameriky

18.04.2024 13:49

Ministerstvo pripomína, že SR nemá ani v jednej z krajín zastupiteľský úrad.

World Press Photo, palestínčanka, gaza, izrael, Mohammed Salem

Plačúca Palestínčanka s mŕtvym dieťaťom v náručí. World Press Photo tento rok vyhrala snímka z Gazy

18.04.2024 13:40

Usporiadatelia pripomenuli nebezpečenstvo, akému fotoreportéri počas pokrývania vojnových konfliktov čelia.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3894282x
Priemerná čítanosť článkov: 6056x

Autor blogu

Archív