100 dní nebude, Sulík rozdeľuje hneď od začiatku, Matovič si pospal

21. marca 2020, gabo126, Nezaradené

Sulík musí vždy niečo trepnúť hneď na začiatku vládnutia. Pustil sa do Blahu. Nie som Blahov prívrženec, ale bolo to totálne nemiestne. Bol to hyenizmus maximálneho rangu, len aby Sulíka nedobehla karma. Podobne ako Osuského vyjadrovanie na adresu ĽSNS či Kotlebu.
Bude potrebovať táto vláda 100 dní? No nebude. Všetko sú to vraj experti s riešeniami pre celý štát. Už sa na to normálne teším! Žiadnych 100 dní už nebude, nepotrebujete ich. Makajte, ukážte svoju odbornosť. Už sa teším na také životné prostredie, školstvo či zdravotníctvo. Odborníci na pohľadanie. Budú pod kritikou a drobnohľadom. To čo robili doteraz oni si budú naberať celým priehrštím nielen od opozície, ale aj od toho pomyselného tretieho smerovania, ktorý sa dúfam sformuje do reálnej politickej sily. Či už vydržia štyri roky, alebo nie, budú pod neustálou kritikou. Naozaj aj ja sľubujem, ak budú robiť dobré veci, pochválim ich. Nemám s tým absolútne žiaden problém. No hneď začiatok bol veľmi zlý a to tupé vyjadrovanie Sulíka na dresu Blahu a podobné vyjadrenie a Osuského je úplne mimo. Áno, opakujem sa. Ak by boli voľby teraz, tak určite Matovič neskladá vládu. Zatiaľ je to len kopa rečí.
Osuský a Sulík by najradšej začali zatvárať za názor, aspoň to tak vyznelo po tých ich vyjadreniach. Určite by som nikdy nikoho neprirovnal k vírusu či nenazval by som nikoho fašistom a ani nacistom.
Kiska v politike skončil. Nie je sa čo čudovať. Uvidíme či bude platiť, „padni komu padni“, aj v jeho prípade. Pre zmenu Smer potreboval facku a Fico sa s tým naozaj ťažko zmieruje. Vládu odborníkov tu však mať nebudeme. Odborníci sa akosi do politiky nehrnuli, zato diletantov je tam požehnane! Osobne si neviem predstaviť pri niektorých menách v parlamente ich odbornosť a schopnosť navrhnúť vôbec nejaký zákon.
Nová vláda to bude mať ťažké. Už to nebude, „lebo Fico“. Budem veľmi zvedavý, koľko rozkrádačiek bude odhalených a koľko oligarchov pôjde sedieť, koľkým prepadne majetok a ako sa budú rozdeľovať štátne financie, ako budú prebiehať transparentné obstarávania atď.. Toľko sľubov bude chcieť poriadny plán a hlavne skutky.
Veľmi som zvedavý na školstvo, ktoré už asi hlbšie padnúť nemôže, ale aj môže, ak budú chcieť.
Nuž a Matovičovi už len želám dobrý budík. Pretože sa môže stať, že si prespí príležitosť realizácie svojich sľubov.