Matovič šíriteľ poplašných správ bez zodpovednosti. Čo ukrýva lietadlová loď USA a naozaj začal corona vírus v Číne? A rozhodnutie EÚ o porušení Maďarska, Čiech a Poľska o prerozdelení migrantov

2. apríla 2020, gabo126, Nezaradené

Možno je to konšpirácia, ale takýto prudký nárast prípadov v USA je priam hrôzostrašný. No a možno že ani nie. Možno USA čakalo na vhodnú dobu zverejniť počet prípadov a začať testovať. Možno mnoho z nás prekonalo už skôr coronu a ani o tom nevedelo, pretože si mysleli, že je to obyčajná chrípka. Ako sa mohol tento vírus dostať doslova na plávajúce mesto a to úplne izolované?
Je tu množstvo otázok, aj čo sa týka nárastu prípadov zo samotných Spojených štátov. Naozaj mi to pripadá tak, že USA zamlčovalo počet prípadov a odsúvalo to až na čas, keď to dosiahne vrchol v Číne a Európe.
Teraz je tu aj iná otázka a to potravinová bezpečnosť, keďže Španielsko a Taliansko sú najväčšími producentami ovocia a zeleniny. Začína nám prihárať. Nemá tam kto pracovať, podobne ako pri zbere špargle v Nemecku.
EÚ rozhodla o troch štátoch, že vraj porušili nejaký nefunkčný zákon, ktorý už aj tak nie je v platnosti. To sa naozaj nemá iné starosti EÚ, len toto?
EÚ ukázala svoju neschopnosť a populizmus v plnej paráde! Už je úplne mimo hry. Neskoré rozhodnutia a až primitívne vyjadrenia o otvorených hraniciach a voľnom prechode je priam neuveriteľný. Transformácia musí jednoducho prísť a znovu sa musíme vrátiť k národným štátom a potravinovej či energetickej bezpečnosti. Žiadni migranti a podpora miestnych obyvateľov, to je jediná cesta obnovy. Nové naštartovanie a úplná zmena ekonomických cieľov budúceho Slovenska a celej EÚ.
Matovičove ankety a tlačovky už idú mierne povedané na nervy. Nič sa z nich človek nedozvie. Populisticky podpisujú nejakú trápnu koaličnú zmluvu, ktorú zverejnia 6.4., čím zobrali aj poslancom slobodné rozhodnutie a urobila z nich pajácov v štýle Smeráckeho palca hore alebo dolu. Najlepším Matovičovim ťahom a potvrdením jeho totálne neschopnosti rozhodovať sú ankety medzi ľuďmi. Veď on nič, veď to ste si vy zahlasovali v ankete, že tu má byť nejaký black out či block out.
Zatiaľ to bolo vždy len o tom, lebo Fico. Amaterizmus, žiaľ predvádzajú aj ostatní partneri a žaludi vedú anketu totálnych amatérov. Niekedy by asi bolo potrebné byť skôr ticho. Matovič by mal veľmi rýchlo zabudnúť na riešenie black outu. Totálny nezmysel bez hlbšieho opodstatnenia. Nie je totiž množné úplne zabrániť šíreniu corona vírusu a osobne si myslím, že sa s ním budeme musieť naučiť žiť. Ak by naozaj chcel Matovič vypnúť Slovensko, musel by to urobiť minimálne na dva mesiace a to nie je možné! Mimochodom, svojím vyhlásením spôsobil totálnu paniku a rady ľudí na nákupy boli dnes riadne dlhé a nákupne košíky riadne obsypané. Výborne, pán Matoič – poplašné správy, to vám ide!