Pozor! Dnes 1488 testovaných NAKA, kde si? Svetový pokus?

10. mája 2020, gabo126, Nezaradené

Tak neviem, či to je úmysel, alebo náhoda, ale takýto počet testovaných s číslom 1488 nemôže byť náhoda a to ešte na Coronu. No úplne super. Bola to kartelová dohoda testovaných, alebo úmysel práve v dni, kedy oslavujeme ukončenie druhej svetovej vojny, bez toho, aby sa spomenul ZSSR v príhovore prezidentky.
Rúška už pomaly miznú z ulíc. Ani len tie najmiernejšie predpovede o šírení epidémie sa nesplnili a ľudia už majú tohto strašenia vyše hlavy. Začalo sa už protestovať proti opatreniam v niektorých štátoch. U nás ticho, okrem osadových voličov OĽANO, ktorí požívajú v súčasnosti štátne príspevky vo forme potravín či testovania znova zadarmo.
Nejako celé toto mi nesedí, kedy sa za ropu platilo, len aby sa kupovala a v súčasnosti jej cena je cca 25 dolárov za barel. Nehnuteľnosti stále rastú a ľudia sa do nekonečna zadlžujú. Počet voľných pracovných miest len v USA má klesnúť o 20 miliónov a u nás cca o 100.000. Toto môže dokázať obmedzenie ekonomiky behom cca dvoch mesiacov? To nech vravia tomu, čo seno žerie. Aj keď bolo obmedzenie ekonomiky, nebolo to jej zastavenie a podľa prognóz a prevádzky priemyslu sa veľmi výroba nezastavila, tak maximálne na dva týždne až mesiac čo v lete môžu v pohode dobehnúť, pretože aj tak sa plánujú celozávodné dovolenky v lete a servis, čo mohli urobiť počas terajšej karantény. Celý tento bordel je podľa mňa humbug na zakrytie ďalšej svetovej ekonomickej krízy a pripadá mi to ako test na ľuďoch, ako sa budú správať počas nariadení, ktoré obmedzujú osobnú slobodu a koľko vlastne vydržia do začiatku protestov.