Založ si blog

Pán Matovič, vaše noviny si strčte do r. . a nie do mojej schránky

Áno, zakazujem vhadzovať akékoľvek letáky či politické noviny do mojej schránky. Jednoducho ich nechcem, nemám záujem o fantazírovanie vládnych plagiátorov. Prednosť dám radšej lesom. Koľko že ich padne na tento veleblbý nápad? Veď sú tlačovky temer každú hodinku. Už to unavuje a ešte aj toto.
Za takúto propagandu by sa nemuseli hanbiť ani komunisti. Aj tých dokonca tromfli. Pretože komunisti nám sľubovali „svetlé zajtrajšky“ a títo nám sľubujú tak akurát rúška na ústa, väčšiu nezamestnanosť, zníženie miezd a ekonomiku v troskách. Nie vďaka koronavírusu, ale vďaka totálnej neschopnosti sa prispôsobovať situácii. Tie noviny by boli aj tak len znáškou plagiátorských článkov, ktorým asi ťažko niekto uverí. Dokonca budú nevhodné aj na umývanie okien.
Fakt, „úžasný“ nápad tlačiť absolútne nepotrebné noviny v súčasnej dobe internetu.
Neopovážte sa vhadzovať žiadnu vašu tupú politickú agitáciu do mojej schránky. Verte, bude žaloba za porušenie GDPR! Chybou slovenských politikov je nepriznanie si omylu a zotrvanie v ňom!
Petícia za zrušenie vládnych novín

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Andrej Plenkovič

V chorvátskych voľbách zvíťazila strana premiéra Plenkoviča, naznačil exit poll

17.04.2024 19:57

Stredo-pravicová Chorvátska demokratická únia by mohla v 151-člennom parlamente podľa prieskumu obsadiť 58 mandátov.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3894004x
Priemerná čítanosť článkov: 6056x

Autor blogu

Archív