Matelkova Santa Maria mala veslá a hodiny dejepisu navyše sú potrebné ako vakcína proti Covidu

11. októbra 2020, gabo126, Nezaradené

Matelko znova preukázal svoje ohromné poznatky z dejepisu a prirobil Santa Marii veslá. Pán premiér Zmatovič, ono tá loď mala veslá tak akurát na svojich záchranných člnoch. Veslice vyzerali trošku ináč. Jáj a pokračujem skupinou AC//DC a ich cestou do pekla. Táto vláda nám to ukazuje priam excelentne, kam to smerujeme! Minulá im vyšliapala cestu a táto sa rozhodla priamym skokom do toho pekla skočiť. Hegerovi sústavne chodia po rozume Ficove hodinky a mobil. Ak mu ich toľko závidí, nech si ich kúpi, má na to plat. Debata bola značne primitívna a výsledok žiaden. Dnešný deň zakončila plačovka Matelka. Znova zasievanie strachu. Čo to má znamenať strašiť starých ľudí, že skončia na cintoríne, ak pôjdu hroby zapáliť sviečky? Nejako im ušla pietna myšlienka všetkých svätých. No ja osobne som nikdy nebol na nejakom spoločnom podujatí a rodinných návštevách cez dušičky.
To asi len „excelentný“ štáb pripravuje ľudí na zrušenie ďalších sviatkov a je to taká predpríprava na Vianoce, ktoré nám určite zruší! Ak naozaj chcete nejaké opatrenia, ja vám poradím! Zrušte dočasne dopravu zadarmo na vlaky!!! To je prvá vec, na ktorú ste zabudli. To myslím skutočne vážne a nie ironicky. Znovu budú žiaci pobehovať po Slovensku hore dolu a načo? Už to konečne upravte do klasickej podoby, kde ostane aj baran celý aj vlk sýty! No a to doprava zadarmo len do školy a zo školy a len raz denne! Kde ste, experti??? Použijem Blahovo Halooooooooo!
Nosenie rúšok v exteriéri – čistá matelkovina. Vraj druhé Bergamo či Madrid. Otázka znie. Pomohlo im to? Nie, vážení. Prípady stúpajú rovnako temer v celej Európe, jednoducho máme chrípkové obdobie, zvýšenú vlhkosť a koncentráciu. Nepočul som stále, ako rozoznáme v testoch chrípku od covidu či iných respiračných ochorení!