Kotleba natvrdo, Matelko nadáva opozícií do idiotov a Šulino tuší katastrofu

13. októbra 2020, gabo126, Nezaradené

Začnem od konca. Zmatovič Matelkový už tuší, koho dosadí namiesto predsedu SaS. Už nie sú kamaráti. Veď asi ani nikdy neboli. Spája ich akurát jedno – nenávisť voči Ficovi a láska k peniazom. Len lebo Fico už vyšlo z módy a po Hegerovom, totálne tupom vystúpení v diskusnej relácii si aj zásadní odporcovia Fica museli povedať, že to OĽaNO bolo totálne fiasko. Veď tam nie je jeden normálny vecný odborník. Smer ani Fica som nikdy nemusel a nikdy som ich nevolil to pre tých diskutérov, ktorí by sa okamžite navážali v prípade kritizovania ich milosti Zmatoviča Prvého Veľkého, vinu na iného hádajúceho. Tak a teraz k idiotovi Matovičovi, ako on nazval svojich opozičných politických konkurentov. Možno sa Zmatovič pozrel len do zrkadla. Tomu trnavskému nedospelému decku asi ešte nedošlo, že je politickým zástupcom a predsedom vlády Slovenskej republiky. Ten FB plagiátor nemá absolútne žiadnu politickú kultúru a morálku. Nemá jednoducho nič, len hubu plnú rečí. Nemá riešenia, nemá ľudí a odborníkov. Vyšplhal sa na premiérske kreslo vďaka Ficovi a ich Smeráckym a nielen ich kauzám!
Nuž a teraz čo?
Noc dlhých nožov pokračuje na všetkých úrovniach. Korupcia??? Za pol roka už pomaly dobieha tú Smerácku. Nevedia ani len pripraviť normálny zákon o verejnom obstarávaní. Ľavou zadnou im ho urobím, ak budú chcieť. Plán a miliardy určené na rozvoj z EÚ sa využijú tak isto nehospodárne a prejedenia sa ako za predchádzajúcich vlád. Kde je podpora poľnohospodárov, potravinárov, malých živnostníkov či služieb??? Nikde. S toľkým amaterizmom som sa v živote nestretol. 100 odborníkov pracovalo na 99 stranovom žváste! Vyhodiť a nechať ich zaplatiť straty, ktoré spôsobili občanom SR.
Vyzývam transparentného Hegera na zverejnenie všetkých odborníkov a koľko dostali za tú cca 1 stranu dokumentu zaplatené!
Tak a teraz už k tej 1984. Ani Kotlebu som nikdy nevolil, ale tuná už začínajú dlhodobo politické procesy. Toto jednoducho neskončí dobre. Neoliberáli sa začali navážať do komunistov i extrémnej pravice. Ono je to tak trochu chyba aj Fica či Harabina, že si schválením daného zákona kopú svoje možné zatknutie za názor. Je to veľmi nebezpečná hra a tu môžem prehlásiť, že názor ani žiadna symbolika nemôže byť trestaná!!! Nemôže a nesmie, som radšej nech sa človek prejaví, ako nech niekde v tajnosti splieta plány. To nikdy neprenieslo nič dobré! Žiadna liberálna demokracia, mne stačí iba demokracia bez liberálnych neohodnôt. Daný zákon musí byť zrušený, inak to neprestane.