Ktorý deň neurobí Matelko hanbu?

16. októbra 2020, gabo126, Nezaradené

Keď je na dovolenke, alebo je úplne ticho vrátane jeho „božstva a modly“ FB. To čo predvádza svojmu voličskému stádu už muselo prebrať z „ružového“ sna nejednu jeho ovečku. Aj prebralo pekných 10%. Taký prudký prepad nemal tuším žiadna strana. Myslím, že teraz aj tých 15% je veľa, čo by ho volilo! Jedna z najväčších chýb fanatických zbožňovateľov svojho „neomylného majstra“ a to nemyslím len Matovičove ovečky, je nepriznať si omyl a zostať v ňom. Práve tieto ovečky by mali ísť príkladom a kritizovať toho, podľa môjho názoru, trnavského mantáka, ktorému už ani babka na povale nerozumie a ktorý je taký notorický klamár, že vlastne nevie kedy hovorí pravdu a kedy klame. Vlastne vie. On klame nonstop.
A to agresívne propagandistické, klamárske ho…. do si ešte zoberie do úst lekára chorého na covid a za živa ho pochováva. Kde je jeho morálka? To sme kde? V Matelkovej ríši? Vraj hovorí plynule anglicky. Nuž, dokázal to v priamom prenose podobne ako prezidentka. Jeho angličtina je niečo čo ani ja nedokážem vyprodukovať a to pritom vždy a každému hovorím, že ja po anglicky neviem, ale dorozumiem sa. Lenže tá moja stačí na neformálnu debatu a nie na protokolárne stretnutia v EP parlamente. Je to čistý de…t. Nemám slov na jeho vystupovanie, urážanie Slovákov a neustále sa vyviňovanie. Toto nie je chlap a Belousovová mu kedysi vylepila oprávnene. Ešte aj ten Slota mal viac rozumu a odhadol ho presne!
Dostali sme sa do rúk, podľa môjho názoru, totálneho blázna bez koncepcie či nejakej myšlienky ak nerátam zmenky, ktoré jeho manželka asi zabudla vybrať. Nejako rýchlo to utíchlo. Rozhádal sa už asi s každým a možno aj sám zo sebou!
Úprimne povedané, ešte som nezažil tak kontroverzného a neschopného politika.