Zrušte už konečne Matovičov profil na FB, stáva sa z neho diktátor

21. októbra 2020, gabo126, Nezaradené

Tak sme sa toho dožili. Ľudia začnú byť značkovaní. Hitler či Nero mali podobné črty a čo sa im prisnilo, to sa muselo vykonať aj za cenu spálenej zeme.
Siahať na ústavu a základné ľudské práva je niečo neakceptovateľné. Pôjdeš na testovanie, tak sa ti nič nestane, lebo je dobrovoľné, ak však nepôjdeš dostaneš 10 dní zaracha bez nároku na nič!!!
Tak aká dobrovoľnosť? Komu tu načisto hrabe?
Jedna zásadná otázka a čo s tými, ktorí už testovaní boli a sú pozitívni a vírus už prekonali, respektíve sú v karanténe a liečia sa????
Čo ak sa doma niekto poháda a jeden bude chcieť ísť na testovanie a druhý nie? Ostanú obaja v karanténe, jeden v platenej a druhý v neplatenej. Podobne ak hlavne v RD majú dostatok miesta a môžu si uplatniť svoju samotku. Ich sa to tiež týka? Ak sa jeden člen domácnosti rozhodne, že nepôjde, ostatní pôjdu, tak budú tiež v nútenej karanténe a to platenej či neplatenej?
„Geniálny“ nápad je aj odmeňovať pracovníkov za nájdené pozitívne prípady! No tých teda bude! A v takých osadách to môže byť aj 100%, ak sa dohodnú obe skupiny, že idú pol na pol. Ako môže skrsnúť vôbec takýto nápad! Veď je to možná korupcia v priamom prenose! Jednak je to nehumánne a už vidím ako si hupsajú pracovné tímy nad každým pozitívnym! Choré, choré, choré ako sám Matelko!!!
Čo Matelkova myšlienka a nápad, to návrh na Darwinovu cenu.
A jedna výzva! Ľudia, začnite konečne nahlasovať Matovičov profil na FB aj celej ten perepute z OĽaNO! Porušujú základné ľudské slobody a ich predseda Matelko Prvý Veľký sa stal novodobým diktátorom! To isté platí o všetkých koaličných stranách, pretože mu pri tom úspešne asistujú.
Toto je kšeft tejto vlády, ktorý sa zapíše do čítaniek ako neskutočné porušenie základných ľudských práv, neskutočnej demagógie, egoizmu a nástup diktatúry. Iste, je to len môj názor, ale toto čo sa deje teraz v priamom prenose je niečo neskutočné. Matovič neskutočne polarizoval ľudí a zjavne sa neštíti použiť vodné delá a možno vás postaví aj k múru!
Základná otázka celoplošného testu:
Je Matovič normálny? A) áno B) nie
Je Matovič schopný vládnuť? A) áno B) nie
Ešte jeden postreh z FB: Ideš na test a tvoj rodinný príslušník nie, máš 10 dní karanténu. Nejdeš na test a máš 10 dní karanténu. Ideš na test si negatívny, ale niekto je doma pozitívny, máš karanténu. Ideš na test, si negatívny, ale náhodou schytáš vírus, tak sa môžeš tešiť na karanténu. Bol si testovaný a pozitívny po karanténe? Matelko ti naordinuje ďalšiu! Biznis je biznis a obchoduje sa tu s naším zdravím.
Matovič vyvoláva strach a vyhráža sa obyvateľom vlastnej krajiny! Toto žiaden politik od revolúcie neurobil!!! Žiaden!