Založ si blog

Matelkov podvod v priamom prenose? ? ?

Toto nevymyslíš. Neistota a chaos, čo sa rodí v makovici Matelka, je priam niečo neuveriteľné. Tak najprv nám tu dodá testy trnavská spriaznená firmička a odrazu sa dozvedáme, že ďalšie testy sú tu z Južnej Kórei. Toto naozaj nevymyslíš. Teda teraz už máme vyše 24 miliónov testov, či ako tomu mám rozumieť?
Vraj testy sú už na Slovensku a Trnava je v Ázii, či čo?
Už asi nebudú testovať celú krajinu, lebo konzílium „odborníkov“ to asi Matelkovi otrepalo o hlavu, že logisticky sa to jednoducho nedá zvládnuť, tak Matelko uvažuje, ako z tohto jeho mokrého sna vykorčuľovať a najlepšie bude uzatvorenie Slovenska! Tak či onak, občan prehral a Matelko nemusí znovu po XY krát dodržať svoj sľub. Tentokrát sa vykašle na sľub o odstúpení a Slováci sa tak tešili na toto minireferendum.
V súčasnej fáze sú tieto riešenia nezmysly. Najlepšie by bolo testovať po regiónoch, kde by sa mohli využívať aj mobilné jednotky a aj zdravotníci z iných krajov a nebol by pretlak na jednorazovú akciu. Iste, nič také by to neriešilo, ale určite by sa to dalo lepšie zmáknuť. Začať s Prešovským a Košickým krajom a postupne ísť až do Bratislavy. Na jeden región cca týždeň podľa počtu osôb s trvalým bydliskom a jednoducho ísť zaradom. Stredoškoláci a vysokoškoláci sú doma, teda toto riešiť netreba, teda ich dopravu. Pracujúci by sa zaregistrovali u svojich zamestnávateľov a to vrátane subdodávateľských firiem. Samozrejme, štát preplatí všetky náklady. A hlavne už konečne zrušte dopravu zadarmo pre študentov v pandemickom období!!!
Konečne upravte tú dopravu zadarmo do normálneho stavu. Teda ak zadarmo, tak len do školy a zo školy, žiadne celosieťové zadara vozenie! Celé toto cestovanie zadarmo v pohode pripravím ak nie ste schopní to urobiť doteraz! Chaos, neodbornosť a totálny amaterizmus. Nič viac v súčasnosti na Slovensku neplatí!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3896793x
Priemerná čítanosť článkov: 6060x

Autor blogu

Archív