Určuje Matovič dátumy ďalších pro-testov?

20. novembra 2020, gabo126, Matelko Nezaradené

Tak nám Matelko dáva ďalšie tri dátumy na možné protesty proti vláde. Tri krát nás chce ešte testovať. Nie je lepší dátum na protesty, ako keď ich určí samotný vrchný najmúdrejší vodca a diktátor Matelko. Preto ho sledujte, on organizuje všetko. Síce odborníci sa mu vyparili, lebo on je ako malý pán Boh! Chaos, drezúra a nadávky občanom! Niečo neskutočné!
Hlavná gorila a 0pičiak Naď je čistou spodinou politického spektra. Výzva Matelka, aby sa na obstarávaní testov zúčastnila opozícia, je totálne mimo! On si vymyslí totálnu blbosť a opozícia sa má toho zúčastniť! Matelko nech si rozmyslí následok predtým, ako niečo vyhlási.
Antigénové testy a celkové hodnotenie nakazených uvádzané v oficiálnych štatistikách je totálne odlišné od toho, čo sa udialo u nás. V súčasnosti sa u nás uvádza 93.396 nakazených iba tých, ktorí boli otestovaní PCR testami. Kde sú pacienti testovaní antigénovými tetami? Mimochodom, už sme predbehli Čínu a máme podstatne nižší počet úmrtí ako samotná Čína. Niekde nastala chyba.
Teraz by sme mali mať cca 150.000 nakazených, tak ako to je?! No a pri takomto počte je to naozaj iba viróza.
Ešte slovo k ruským vakcínam a skúšobným očkovaniam v Maďarsku. Zdravie občanov štátu je až druhoradé pre Slovensko? Je prvoradá EÚ a jej príkazy? Čistá hanba! To už vôbec nevravím, ako sme spolu s Čechmi zradili pri rozpočte EÚ Poliakov a Maďarov.