Matelko už nahradil Veľkú noc, Všetkých svätých, 17. november . . .

23. novembra 2020, gabo126, Matelko Nezaradené

Ja som naozaj srandoval, že Matelko zruší aj Mikuláša a Vianoce a ten mega ša.o sa na to naozaj chystá. Jemu – jeho nekonečnej „múdrosti“ a osvietenosti Matelkovi prvému a poslednému, asi udrela Corona priamo do mozgu a to devätnásť krát za sebou, až mu tam ostala bublina. Odborníci sa mu vyparili. Boj v rámci koalície naberá na obrátkach. Odbornosť zástupcov klubu OĽaNO je úbohá a prakticky to potvrdzujú predstavitelia tohto zlepenca viacerých strán v jednotlivých televíznych debatách, či priam excelentných ukážkach z rokovania parlamentu, kde dominuje Pročko a Bla bla bla poslankyňa a zástankyňa rúšok Tabák, športovkyňa, ktorá sa nedokáže nadýchnuť cez vlastné rúško. To, čo predstavil a ako vystupoval pán poslanec zo Starej Ľubovne – Šipoš je krásna ukážka demagógie, doslova papagájovania stále tých istých fráz. Priam neskutočné. Nedokázal odsúdiť výrok ani najväčšieho 0pičiaka vo vláde, svojho súputníka Naďa.
Matovič zrušil Veľkú noc – absolútne zbytočne.
Matovič zrušil sviatok Všetkých svätých – absolútne zbytočne a nepochopiteľne.
Matovič zrušil 17. novembra – sloboda prejavu dostala po papuli od súčasného diktátora.
Matovič zruší Mikuláša a pravdepodobne na tento čas nariadi celoplošné testovanie. Do balíčka asi dostaneme test a lístok s návodom na použitie.
Matovič asi zruší aj Vianoce. Polnočná omša nebude. Namiesto Ježiška vás navštívi NAKA a darčeky bude rozdávať nepohodlným, podľa Naďa opiciam pokuty. Lenže musím najarogantnejšieho politika upozorniť, že opice dane ani pokuty platiť nemusia, pretože opice nie sú občanmi SR, jedine ak v jeho hlave. Doteraz sa za to, tento tzv. „minister“ verejne neospravedlnil a zjavne sa ani nechystá.