Pôjdu Čaputová a Matovič príkladom a dajú sa zaočkovať ako prví? Ozaj, je Kollár chorý?

29. novembra 2020, gabo126, Matelko

Jednoznačne výrok typu, ktorý vraj prezentoval sám veľký Matelko, hlava pomazaná či namazaná, o tom, že sa pôjde testovať ako posledný, je znova absolútne na odtrhnutie dekľa! Neviem, kde a kedy ho takéto duchaplné výroky napadnú, ale mal by viac hamovať. Nie je kapitánom potápajúcej sa lode, alebo nám niečo nepovedal? Žeby Slovensko išlo ku dnu ako Titanic? Nemal by sa náhodou dať zaočkovať ako prvý? Veď rozhoduje o ľuďoch!
Teraz aj na trošku inú nôtu. Stále som sa nedozvedel, čo s nami, ktorí sme Covid prekonali. U nás je očkovanie totálnym nezmyslom. Doteraz je nakazených je cca 150.000, aj keď sa do výsledkov nezarátavajú antigénové testy. Načo aj. Uzdravených stále pribúda a vytvorila sa u nás prirodzená imunita. Čo spraví vakcína s takýmito ľuďmi? Ak vraj my máme imunitu tak na tri mesiace, tak ako zaručia lekári a odborníci, že z vakcíny budeme mať imunitu na dlhšie ako tie tri mesiace? No a čo ak vírus nejako zmutuje, čo sa môže ľahko udiať?
Tu na Pravde som čítal článok.
Kto ho prečítal, zistil asi nasledovné. V tom článku sa absolútne nič nedozvedel, len asi to, že vedci sú akosi bezradní. Vraj sa môžeme znovu nakaziť a boli nejaké potvrdené prípady. Z cca 66.000.000 ja viem zatiaľ o jednom prípade a celkovo sa uvádza cca 26 dokázaných (aj to pravdepodobne) na celom svete. Igor Bukovský o tom hovorí vo svojom videu, kde si môžete pozrieť aj všetky odkazy. V spomínanom článku virologičky mi veľmi chýbali relevantné štatistiky. Koľko ľudí sa znovu nakazilo? Presný počet v celom svete. Štatistiky úmrtnosti – to znamená presné vekové zloženie atď..
Neviem, či to bol úmyselne takto napísaný, alebo o čo vlastne išlo. Nahnať strach? Nemci zverejnili štatistiku, kde sa im zvýšil počet úmrtí na mozgovú mŕtvicu či iné choroby, ktoré boli zanedbané kvôli Covidu. No fakt gratulujem!
Ešte jedna vec. Vzor rodinne založeného typu, predseda parlamentu, pred ktorým sa žiadna plastika neschová, asi trpí určitou sexuálnou deviáciou. Nie som v tomto odborníkom, ale tie jeho aférky sú už naozaj cez. Vraj je taký a iný asi nebude. Fakt, toto zloženie vlády je „očarujúce“! Ak ich vládu Slovensko prežije, tak už prežije naozaj všetko. Jedno Matovičovi však kvitujem. Začal zatvárať kriminálnikov, škoda však, že len z opozičného tábora a ten svoj a hlavne na seba akosi zabudol. Jednoducho sa riadi klasikou – Vyhraj voľby, môžeš všetko. No a Matelko to dokazuje každý deň a niekedy aj každú hodinu či minútu.