Matovičova podrž taška SASka, alebo vojna plagiátorov

3. decembra 2020, gabo126, Matelko

Tak nám Matovič už prebral aj školstvo. Po tom, čo si ide zvoliť generálneho prokurátora, je už expertom na pandémiu, medicínu, vírusy … a najnovšie to berie do rúk v školstve!

Gröhlinga už prakticky nepotrebujeme. Potrebujeme vôbec niekoho okrem jeho veličenstva Kim Čum Mata I. Veľkého?
Matovič bude navždy spojený s chorobnou závislosťou niekomu sa šprtať s plastovou tyčinkou a tampónom v nose a iných dutinách. Kto vie, čo by povedal na neho Jung či Freud a akú diagnózu by mu ešte pripísali. No jeho včerajšie vystúpenie plagiátora plagiátorov na tlačovke, bolo niečo neskutočné a určitých fázach mi pripomínal Jokera. Stále sa s tým nezmieril, že už nie je len opozičný šaško, ale sedí v premiérskom kresle. Toto už bolo zrelé na kazajku.

Z ministra školstva urobil ufňukaného sopliaka, ktorý si nevie napísať ani len domácu úlohu. Po brutálnom prepade preferencií OĽaNO bolo potrebné schladiť nástup SaS. Medzi nami, „prašť ako uhoď“. Keď už aj prezidentka vyzývala na návrat detí do škôl (mimochodom, o tom som písal podstatne skôr), tak Matelko zobral zodpovednosť vraj do vlastných rúk. Zjavne ani novinári nevedeli, čo sa Matelkovi odohráva v hlave a stále sa ho pýtali na jednu vec. Minister predložil podobný plán, len Matelkovi v ňom chýbalo ministerstvo školstva. No, už vidím, ako sa učitelia rekvalifikujú na nosné dierky a vymetanie dutín! Myslím, že učitelia by mali robiť presný opak a to nalievať žiakom učivo do hlavy! Choré, choré, choré!!! Matovičovo ego je neskutočné.

Najväčší plagiátor na Slovensku je už expert naozaj na všetko, len nie na to, slúžiť svojim občanom. SASka má len reči, no „skutek utek“, stiahnu uši, nechajú zo seba robiť mega somá..v a zvolia premiérovi generálneho prokurátora.