Môj malý protest proti Matovičovi a jeho hrátky s mobilom

10. decembra 2020, gabo126, Matelko

Generálny štrajk? Ten by Matelkovi len vyhovoval. Protestovať v uliciach. Áno, jedna z možností. No čo takých oligarchov a bláznov zasiahne asi najviac? To, čo robia nám. Krach podnikov a živností. Absolútna ignorancia potrieb ľudí a ich úmyselné privedenie do krachu je niečo neskutočné. No a toto si dovolí urobiť tesne pred Vianocami.
Čo takto zasiahnuť papalášov do toho najcitlivejšieho?
Vytvorme zoznam ich podnikov a hlavne na prvé miesto zaraďme tie Matelkove noviny, na ktorých zbohatol a jednoducho ich zakážme vhadzovať do schránok. Je to brutálna politická propaganda! Podobne zaraďme aj firmy, ktoré tam inzerujú a tým pádom podporujú aj tohto diktátora. Prečo nie? Je to naša slobodná vôľa. Nebudem od nich nič kupovať a nechcem ich v schránke. Podobne sa vykašlime na Donovaly či Funko. Sú tu iné strediská. Ja viem, že títo tzv. politici sú dávno za vodou a možno im stačil aj jeden kšeft s antigénovými testami, ale ak môžu nás likvidovať, tak si myslím, že máme právo na odplatu. Ono aj tak „dôverne“ známy Penta-gram sa dá vymeniť za ten Všeobecný a môžeme sa vymaniť z područia satanských oligarchov.
Viera sa bez veriacich stáva len históriou, podobne ako podnik bez kupujúcich zaniká. To je jeden z receptov. Ak sa firmy budú politicky angažovať, je to v poriadku, ale prídu o časť zákazníkov, čo je tiež v poriadku. Keď som prestal chodiť do Billy kvôli tomu, že stiahli Zem a vek z predaja, išlo mi o princíp a nie o časopis ako taký. Šlo mi o slobodu slova a názoru. To sa porušuje každý deň.
No a teraz ide o politikov. Teda navrhujem vytvorenie stránky, kde sa uverejnia firmy všetkých poslancov a ich aktivity za vládnu koalíciu a jednoducho ich začať ignorovať, ich služby, výrobky a produkty. Aspoň trošku ušetríme. To je jedna z ciest. Ak chcete položiť banku, stačí si hromadne vybrať peniaze. V súčasnej dobe je myslím krytie v banke len 1%, a „matky“ bánk by v prvej vlne pomohli, ale ak by to bolo organizované v rozličných štátoch nepomohlo by tomu nič, len tlačenie peňazí centrálnym bankami. Sme na rázcestí demokracie a slobody. Musíme sa začať brániť Caligulovi a jeho prisluhovačom.
No a to pozeranie Matoviča cez tlačovku neustále do mobilu bolo niečo otrasné. Ten, podľa môjho názoru, blázon sa naozaj nevie správať!