Matovičovi už načisto hrablo, alebo nevie, čo činí?

31. decembra 2020, gabo126, Matelko

Poobede zasadá vláda na Silvestra, aby úplne zakázala návštevy od polnoci dnešného dňa! Toto nevymyslíš, toto je Matelko v plnej palebnej sile absurdít! Presne o tom som písal, ako sa skresľujú štatistiky. Jasné, že narástol počet pozitívnych, keď sa netestovalo, respektíve sa testovalo málo. No Matovičovi to prišlo vhod, aby znovu dal o sebe vedieť. V priemere za sedem dní a kĺzavý medián je nižší, ako bol. Dokonca aj počet nakazených je menší, ako bol!!!
Matovič klame, klame a klame!!! Čísla si ten FB maniak prispôsobuje, ako mu príde! Povolal armádu, aby nemohli byť štrajky a predĺžil núdzový stav tesne pred (samo)vraždou Lučanského! Príliš veľa náhod na tak krátky čas! Totálne zlyhanie vlády na celej čiare a bordel, aký tu ešte nebol. Matovič aj so svojou chuntou je absolútne neschopný politik, ktorý túto krajinu doženie k občianskej vojne. Ľudia toto nevydržia. Dohadzovanie kšeftu svojim známym. Neustále porušovanie ľudských práv a vládny teror vo forme likvidácie svojich oponentov, aj fyzicky, ako to kedysi spomenula Radičová.
Doje…l už naozaj všetko a ešte teraz toto. Na Silvestra a Nový rok dať zákaz vychádzania a doslova domáce väzenie. Už vidím, ako ľudia ostanú na chatách v karanténe a neprídu domov. Choré, choré, choré! Radšej ste mali zabezpečiť, aby očkovaní ľudia ostali v dvadsaťdňovej karanténe a nahradila sa im mzda. Prečo? Pretože nikto nevie, ako budú reagovať s očkovacou vakcínou v tele po prvom kole vakcinácie, ak by dostali covid!