Šialené návrhy šialenej vlády

18. januára 2021, gabo126, Matelko

Týždeň klbko prisluhovačov rokuje o niečom, čo schváli a začne platiť na druhý deň. To je taký paškvil, či mačkopes, čo teraz schválili, že to nemá obdobu. Vraj od dnes sa môžete ísť otestovať, ale modrý papierik vám bude platiť len sedem dní. Už to vysvetlili, vraj stačí jedno testovanie. To sa bude Covid veselo šíriť! No už vidím, ako ľudia dnes bežia na testovanie!!! Iba úplný idiot môže také niečo schváliť, to je slovník Matelka. Jediná Remišová to odmietla, čo jej však ostáva, keď potrebuje nejaké hlasy. Šulino pokračuje vo svojom cirkuse a podporil všetko, čo Matelko navrhol.

Táto vládna psychiatria úplne ignoruje vedcov, štúdie – proste všetko. Im stačí jediný Dili.0 Matelko I. Znovu k tým, ktorí prekonali Coronu a už je ich vyše 170.000. Jednoducho je priam nevyhnutné na základe štúdií nechať ich po prekonaní na pokoji aspoň tých 180 dní (a mesiacov, nie tri!) potom by mali ísť na krvné testy, či ešte v sebe majú protilátky a potom znovu po pol roku atď.. Nie toto, čo sa deje. Je to mrhanie ľudskými a finančnými verejnými zdrojmi. Tá tupobanda to jednoducho nechápe. Mimochodom sa stavím, že maximum ľudí sa bude chcieť testovať 29.1, alebo 1.2., ak nebudú otvorené miestnosti počas víkendu. Týždeň tento zbor géniov rokoval o niečom čo si zaslúži Zlatú inovatívnu malinu, ak nie rovno Darwinovu cenu. Neviem, či táto vláda je skutočne tak hlúpa a nepozerá na následky, alebo len robí truc podnik Slovákom a celému Slovensku??? Dozvedeli sme sa nakoniec, že Krajčí ani Matelko žiaden plán nemali a bude im stačiť aj Covid automat Sulíka. Ozaj, už vidím, ako osadoví matovoliči sa bežia prihlásiť na testovanie. Tak sa nahrnuli, že im padol server!

Tu spomeniem ďalšiu brutálnu „malinu“ čo táto vláda absolútne nedomyslela! Tak okresy môžu doplatiť na otestovaných, ktorí nepatria do ich okresu a zvýšia takto pozitivitu!!! Pat a Mat sú fakt proti týmto špecialisti v oblasti štiepenia jadra!