Založ si blog

Šialené návrhy šialenej vlády

Týždeň klbko prisluhovačov rokuje o niečom, čo schváli a začne platiť na druhý deň. To je taký paškvil, či mačkopes, čo teraz schválili, že to nemá obdobu. Vraj od dnes sa môžete ísť otestovať, ale modrý papierik vám bude platiť len sedem dní. Už to vysvetlili, vraj stačí jedno testovanie. To sa bude Covid veselo šíriť! No už vidím, ako ľudia dnes bežia na testovanie!!! Iba úplný idiot môže také niečo schváliť, to je slovník Matelka. Jediná Remišová to odmietla, čo jej však ostáva, keď potrebuje nejaké hlasy. Šulino pokračuje vo svojom cirkuse a podporil všetko, čo Matelko navrhol.

Táto vládna psychiatria úplne ignoruje vedcov, štúdie – proste všetko. Im stačí jediný Dili.0 Matelko I. Znovu k tým, ktorí prekonali Coronu a už je ich vyše 170.000. Jednoducho je priam nevyhnutné na základe štúdií nechať ich po prekonaní na pokoji aspoň tých 180 dní (a mesiacov, nie tri!) potom by mali ísť na krvné testy, či ešte v sebe majú protilátky a potom znovu po pol roku atď.. Nie toto, čo sa deje. Je to mrhanie ľudskými a finančnými verejnými zdrojmi. Tá tupobanda to jednoducho nechápe. Mimochodom sa stavím, že maximum ľudí sa bude chcieť testovať 29.1, alebo 1.2., ak nebudú otvorené miestnosti počas víkendu. Týždeň tento zbor géniov rokoval o niečom čo si zaslúži Zlatú inovatívnu malinu, ak nie rovno Darwinovu cenu. Neviem, či táto vláda je skutočne tak hlúpa a nepozerá na následky, alebo len robí truc podnik Slovákom a celému Slovensku??? Dozvedeli sme sa nakoniec, že Krajčí ani Matelko žiaden plán nemali a bude im stačiť aj Covid automat Sulíka. Ozaj, už vidím, ako osadoví matovoliči sa bežia prihlásiť na testovanie. Tak sa nahrnuli, že im padol server!

Tu spomeniem ďalšiu brutálnu „malinu“ čo táto vláda absolútne nedomyslela! Tak okresy môžu doplatiť na otestovaných, ktorí nepatria do ich okresu a zvýšia takto pozitivitu!!! Pat a Mat sú fakt proti týmto špecialisti v oblasti štiepenia jadra!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3897937x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív