Matovič je. .. i tie testy do Dunaja, zober PCR od Čechov a jeho krvavé ruky kvôli invermektínu

21. januára 2021, gabo126, Matelko

Tak znovu padla ponuka z Čiech na testovaciu metódu zo slín, kde sa nebude špárať v nose. Cena sa rovná Matelkovmu antigénovému šialenstvu z jeho spriaznenej firmičky, ale je podstatne kvalitnejšia, nenáročná na profesionálnu obsluhu.
Minister zdravotníctva Krajčí dnes vyzeral ako puk, ktorý havaroval s traktorom do cibule a nefungovali mu brzdy. Budú jeho testy plávať v Dunaji a bude nám umožnené testovať sa menej invazívnou a presnejšou metódou, ak už musíme? Ako by to uvítali školy! No oni nepustia ani keby čo bolo. Je potrebné si ešte namastiť vrecká, len som zvedavý, ako na túto ponuku zareaguje naše cirkusové šapito. Ak bolo potrebné zrušiť Silvester, zabezpečili to štyri hodiny pred jeho oslavami.
Slovensko je krajina snov, kde nahý kráľ šprtá svojim poddaným v nose. Lenže ten náš Matelko nepočúva už ani malé deti a šprtá a šprtá!
Kašle celá vláda na úspešné liečenia alternatívnymi liekmi. Remedesivir nemal žiadne dokázané pozitívne výsledky a schválili ho temer okamžite. Invermektin má zjavne dobré výsledky, ale to nikoho nezaujíma. Matelka zaujíma len špáranie v nose a odmieta aj českú ponuku na testovanie. Respektíve vôbec neodmieta, on sa o ňu vôbec nezaujíma, zato sa ide potrhať kvôli antigénovým testom! Matelko je skutočne zodpovedný za genocídu na Slovensku! Už sa to nedá ináč napísať, len že Matovič a jeho vláda je zodpovedná za tisícky mŕtvych, čo aj sám potvrdil!