Krajčí to dal na Goebbelsa, alebo ak toto nedostane ľudí do ulíc, tak už nič. Normálne dávam za pravdu Nicholsonovej.

2. februára 2021, gabo126, Matelko

Čísla Covid pozitívnych nám ešte pred testovaním začali klesať. No čo sa stalo po testovaní podobne ako v predvianočnom kole? Začali nám akosi čísla stúpať a to už chudák Mikas, ktorý má už svoju druhú dávku, asi naozaj nevie aj s Matelkkom, ako používať atómové bomby. Hlavne by im malo byť jasné, že taká bomba zničí všetko živé. To už ani nemajú výhovorku na protestujúcich počas 17. novembra.
No a teraz k tomu geniálnemu nápadu s SMS-kami. To čo je za chorý rozum? To má Krajčí fakt v hlave nasr…? Ako a kto bude vyhodnocovať SMS? Veď to je na hlavu. Toľko personálu asi polícia nemá a čo asi tak budú vyhodnocovať??? Dvaja šašovia, Krajčí s Mikulcom, podobní Patovi a Matovi sa hrajú na diktátorov a prekonávajú aj Orwellove vízie. Zasahovanie do ústavných práv občanov je neskutočné.
Ak takéto nápady vlády nedostanú ľudí do ulíc, tak už asi nič. Je to len názor možných reakcií obyvateľov na neskutočný teror tejto vlády! Žiadna, naozaj žiadna vláda si nedovolila takéto bohapusté šikanovanie občanov. Ako Mikulec zabezpečí, aby sa nezneužívali SMS-ky, alebo aby neboli falošné??? Veď kým niekto napíše v prípade núdze, že musí ísť k susedovi ne vécko, pretože u neho vybuchla atómová bomba a nemohol si ho opraviť pre zatvorené obchody, tak sa z toho aj pose…. Tak ako z tohto geniálneho nápadu!
Teraz k tej podpore podnikateľov a zamestnancov. Rozdeľovanie nejako hapruje a mnohí už prevádzky zrušili. No iné chcem kritizovať. Podporu dostanú len tí, ktorí nemajú aj iný príjem. Napríklad SZČO, ktorí neplatili odvody a nemajú žiaden iný príjem dostanú nejakých 315 €. No dokážete z toho vyžiť? Jasné, že mnohí majú aj iný príjem a tým pádom sú von z hry, snažia sa prežiť. Je to brutálne porušenie aj princípov rovnosti, ide predsa o financie EÚ a tá vylučuje diskrimináciu! Preto mali Rakúšania či Nemci helikoptérové financie a vyplatené do 8 dní!!! Ak toto napadnú právnici alebo OLAF či nejaká iná kontrolná zložka EÚ, budú to seriózne problémy! Áno, Nicholsonová kritizovala, ale to je všetko. Ministra hospodárstva predsa majú a sú vo vláde, len kritika nestačí!