Matelkovo brutálne ohýbanie štatistík a neschopnosť

16. februára 2021, gabo126, Matelko

Koľko že to máme tých expertov v tých komisiách? Úroveň vzdelania asi klesla hlboko a štatistika sa už hádže len tak hore dolu! „Tote počitače“ sú tiež už na nič. Uzdravených už do štatistík radšej nedávame, aby sme neutrpeli ešte väčšiu hanbu, ako je Matelkova vláda.
Ono potom tieto čísla chorých a uzdravených vyzerajú trošku ináč. Dokonca pokles prípadov už nebude ani veľmi záležať od zaočkovaných, ale práve od cca 10 až 15% nakazených a uzdravených, ktorých máme. Ono už máme minimálne každého desiateho po Covide. O chvíľu už ani očkovanie nebude potrebné. Matelkovi experti na čele so sektárom Krajčím pošle do neba ešte zopár tisíc ľudí a bude vymaľované. Ono to zastane aj bez opatrení, ktoré sú zjavne neúčinné.
Nelieči sa, len samouzdravuje. Tých čo liečili, vymenili za hutníkov či iných expertov a zdravotníctvo padá voľným pádom. Dokonca sa stáva, že pacientov po vyliečení, ale ešte pozitívne testovaných nepúšťajú domov, ale nechávajú ich v nemocnici. Nuž, biznis je biznis. Čo by dali zato ubytovacie zariadenie, ak by mali u seba tie ľahšie prípady. Dokonca by tam mohli pôsobiť ako dobrovoľníci typu cibule či ola(j)novskej sekty.
Už keď toto nikto nevidí, že by sa mali uplatňovať aj experimentálne metódy liečenia, ktoré mali aspoň nejaký úspech, tak potom neviem. Smrť týchto pacientov má na svedomí jednoznačne Matelkova vláda a Matelko zvlášť! Už mal dávno odstúpiť, ak má aspoň aké také svedomie. No on to neurobí, on si nájde výhovorku a aj tú odfajcuje! Plg. Matelko a jeho sektárska perepuťa totiž nič iné nerobí. Dokonca robí zle samotnej katolíckej cirkvi. Je to jedna katastrofa. Keď som videl Hegera či Krajčího a ich vystúpenia, tak som si myslel, že kráčame do stredoveku! Viac škodia ako pomáhajú tými svojimi bludmi o vnášaní ich vízií do politiky či hospodárstva!
Som striktne proti tomu, aby sme zaťahovali náboženstvo do riadenia štátu, sme sekulárny štát!
Ešte jedno – Matelko Šprtáč Veľký Hrozný Prvý a Posledný – darmo budeš žiadať Rusov, zato čo na nich kydá tvoja vláda a EÚ sa nám môžu akurát … na tvoje požiadavky. Jedine žeby si im hodil nejakých 100 meliek namiesto špachtľovania do nosa! Plačko z Trnavy, zriaď si už konečne svoj účet, veď Pavlínka nemusí vedieť, koľko zarába jej muž. Ani on nevie, koľko zarába Pavlínka a je mu to jedno. Milión hore, miliónu dole, či miliarda?