Pár rád Matelkovi, čo s pandémiou

23. februára 2021, gabo126, Matelko

1. začni liečiť – po prvé seba na psychiatrii a po druhé nech lekári začnú konečne liečiť ľudí nielen po telefóne! Ten počet mŕtvych je zo zanedbania starostlivosti! Seba Matelko liečiť vie Isoprinosinom, ale nás špajchľuje! V živote som nevidel, aby test niekoho vyliečil!
2. otvor obchody a vracaj ľudí do normálneho života. Nech dodržujú prísne hygienické a budú, ale nechaj nás žiť a nie živoriť!
3. v nemocniciach sú pravdepodobne aj prípady, ktoré by zvládali aj dobrovoľníci trebárs v hoteloch, ktoré by radi prijali zopár tisíc za covidové lôžka podobne ako nemocnice. Dokonca majú aj kuchyne a nebol by podľa mňa problém ich takto zapojiť a podporiť!
4. zruš testovanie a očkovanie ľudí, ktorí covid prekonali! Je to neskutočné mrhanie financiami a vakcínami pre ľudí, ktorí to potrebujú viac.
5. Sputnik V nezabezpečíš, tak nedrístaj!
6. prestaň trestať ľudí pre svoju pýchu, ego a nekonečnú blbosť!
7. zruš nosenie rúšok v exteriéri, veď aj Remišová to ignoruje!
8. ak si štát niečo vymyslí a zvýši to náklady na podnikanie, respektíve zruší má niesť za to plnú zodpovednosť. Jednoducho podpora na podnikanie mala ísť podľa priemeru obratu v minulom roku. Toto čo sa deje je bordel, bez hlavy a päty!
9. najlepšie bude, ak odstúpiš aj s tým spolkom sektárov. Vypíš radšej nové voľby a ak ešte budú ľudia takí s…í, že ťa zvolia, tak ti zagratulujem k totálne degenerácii občanov Slovenska.
Výzva pre lekárov:
Vážení lekári, konečne začnite liečiť ľudí aj experimentálne, život je len jeden. Odvolávajú z vašich radov expertov a dosadzujú hutníkov či výrobcov plastových okien! Čoho sa bojíte?
Výzva pre policajtov a armádu:
Vážení, spamätajte sa! Ide aj o vaše životy a rodiny. Neprisahali ste slúžiť diktátorovi a junte, ale sľúbili ste pomáhať a chrániť. Namiesto chytania zločincov vám zniesli zo sveta generála Lučanského a vás poslali kontrolovať ľudí, či sa špajchľovali v nose!!! Ešte len toto je dehonestácia vášho sľubu štátu!