Rusi len potvrdili, aká je naša vláda sp. .tá

6. marca 2021, gabo126, Matelko

To čo sa deje v súčasnosti na Slovensku je čistý chaos, teror a smiech cez slzy. Tak nekompetentnú a amatérsku vládu, ktorá ide cez mŕtvoly a to doslova a do písmena, sme nemali. Matovič, ktorý mení Zakarpastkú Rus za Sputnik, Korčok, ktorému USTrčia z každého otvoru podobne ako Sulíkovi a Remišovej. Im mŕtvi nevadia, ak by náhodou mohli prežiť na základe ruských liekov či vakcín. Toto ešte je len morálne dno súčasnej vlády. Poslanec Oľajna rokuje poza chrbát o zákone o dvojitom občianstve. Šulino sa už vidí premiérom a Remiška vraj donútila Rusov o požiadanie registrácie Sputnika V. No a ešte Matelko poďakuje Maďarom za pomoc pri získavaní Sputnika V, pretože EÚ je absolútne bezzubá. Ľudia zomierajú, ale stále sa chodíme špajchľovať, lebo neskutočný kšeft. Prosím o zaslanie jedného jediného prípadu, kde špajchľa pomohla vyliečiť pacienta. Do nemocnice sa už pacienti dostávajú v zúboženom stave, pretože sa neliečia, len sú doma v karanténe.
Rusi urobili a hlavne ukázali, ako našim politikom záleží na občanoch. Z bábkoherečky či Šulina sa vykľulo pro americké duo na čele s Kŕčekom, ktorý sa zúfalo trieskal o zem. Samozrejme, pri výrokoch Matelka by sa už asi mnohí kolabovali. Cirkus pokračuje ďaleeeej. Títo sa budú držať moci ako kliešte. Jeden deň chce Matelko vrátiť vakcínu, potom nie a hneď nato Rusi požiadajú o registráciu a urobia z celej Slovenskej vlády totálnych somárov.
Topom je pomoc, ktorú musíte vrátiť, ak náhodou máte hoci aj 1 € príjem! Jednoducho, jedna veľká katastrofa! Máte dokázať prežiť z minima a ešte aj vám zakážu podnikať – lebo! Kto toto navrhoval, musí byť totálny id-ot. Stačilo dať podnikom 80% priemerného zisku, ktoré mali v jednotlivých mesiacoch za dané obdobia a bolo by. Zrušenie projektov pre začínajúcich podnikateľov je niečo neskutočné. Chcete ísť podnikať, ale nemôžete, pretože sa ÚP rozhodol pozastaviť tieto dotácie. Aj to sa stáva a aj to sú problémy. Likvidácia malých a stredných podnikateľov je priam neuveriteľná.
Vývoj pandémie je na Slovensku v súčasnosti katastrofálny. Pokazili to prioritne politici a mali by niesť plnú zodpovednosť a to aj trestno-právnu. Možno práve takú, ako ordinuje Kolíková zadržaným v kolúznej väzbe. Ešte žiaden minister nemal také krvavé paprče ako práve Kolíková. Vládny teror pokračuje veselo ďalej ruka v ruke s chaosom. Osobne zastávam názor, že pomaly sa blížime k vrcholu aj napriek akýmkoľvek opatreniam. Pravdepodobný počet obetí do konca júna odhadujem vo výške od 12.000 do 16.000. V apríli je viac ako pravdepodobné, že začne klesať ako počet nakazených, tak aj počet mŕtvych. Temer sa zastavilo očkovanie. Nakazených a uzdravených máme cca pol milióna. Len v mojom okolí už poznám viac ľudí, ktorí covid prekonali, ako tých, čo ho ešte nemali. Môžete si dávať akékoľvek uzatváranie štátu a občanov do klietok, už to nepomôže. Začne to brzdiť tak na 20% nakazených. To je len môj amatérsky pohľad. Máme tu dosť „expertov“ len neviem čo robia, keď pozatvárali obchody a skoncentrovali ľudí, podobne ako vo verejnej doprave, kde zrušením spojov, len zhustili ľudí. Základ, že špajchľovať sa musia ľudia, ktorí skutočne covid prekonali a nie ako tí pajáci poslanenckí bezpríznakoví.