Matovič sa dal zaočkovať Astrou aj Sputnikom V a špajchľovať sa chodí každý týždeň

17. apríla 2021, gabo126, Matelko

Tak to máme tu. Je čas na očkovanie premiéra. No čo sa odrazu stalo? Začala platiť výnimka, že po prekonaní Covidu bude človek slobodný 180 dní. No super. Síce ešte platiť nezačala, ale asi začne od dvadsiateho prvého. Žeby sa Matelko nechcel dať špajchľovať? Veď už mal mať minimálne tri šprtania za sebou a vôbec sa niekomu preukázal, že ich absolvoval aj s celou vládnou perepuťou? Veď skoro všetci mali Covid cez Vianoce. Zaujímavé náhody.
Lenže náhody neexistujú. Už dávnejšie som písal o dosiahnutí vrcholu pandémie na Slovensku a čuduj sa svete, aj som sa trafil či do dátumu, alebo počtu obetí. Na rozdiel od tzv. expertov, ktorí prijali jedno horšie rozhodnutie ako druhé. Spôsobili chaos, kde už človek nevie, čo platí či neplatí. Všetko sa dohaduje na poslednú chvíľu. Jeden veľký organizovaný chaos pod vedením Matelka. Heger je len obyčajná figúrka. Podľa môjho názoru, nejaká čudná kresťanská sekta, ktorá tvorí časť OĽaNO sa dostala k moci na základe výmyslov patologického klamára. Čo ešte od tejto vlády môžeme čakať? Asi všetko. Neodbornosť sa prejavila aj pri tvorbe plánu obnovy, kde je viac pripomienok, ako má asi celý dokument. Vláda čistých diletantov, ktorá sa dohodla pravdepodobne zo Smerom a Hlasom na prevzatí moci. Robia, čo môžu a ide im to skvele!
Normálne začínam uvažovať, či Matelko nespolupracuje s Ficom. Veď takého zbabelého politika, ktorý hľadá vinu na všetkých, len nie na sebe, Slovensko ešte nemalo a dúfam, že už viac mať nebude! Iste, podiel na tomto má neskutočný aj prezidentka, pretože ho opätovne dostala do vlády. Z tohto sa Zuzka nevyzuje. No, ale vedela čo robí – chystá sa na predčasné voľby a vstup PS do parlamentu a bez Matelkovho cirkusu to jednoducho nepôjde!!!