Založ si blog

Referendum, šašo ministrom financií a chaos naďalej pokračuje

Referendum je skutočne legitímne. Výhovorky typu, že majú tie podržtaštičky sedieť v parlamente 4 roky, lebo ich zvolili na štyri roky, je absolútny blud. Aj Hitlera demokraticky zvolili a kde to skončilo! Proti tyranii je nutné sa postaviť. Teraz nemyslím len koalíciu.
Začínam pochybovať o správnosti volebného systému na Slovensku. Toľko amatérov a doslova iba poberateľov poslaneckého platu sme tu ešte nemali. Čo to tam robia tie hlasovacie roboty?
Máme ministra financií, ktorý nevie riadiť ani vlastnú domácnosť a peniaze mu chodia na manželkin účet, lebo on svoj nemá. Podľa môjho názoru je duševne chorý a má črty diktátora podobného Nerovi. Slovensko už „podpálil“ a odpálil.
Ministerka spravodlivosti pôsobiaca v podvodnej firme. Ministerka, za ktorej panovania jej zomierali veľmi čudným spôsobom neodsúdení odsúdení. Jeden sa samozavraždil, druhý si zomrel na Covid bez poskytnutia adekvátnej zdravotnej starostlivosti atď..
Charizmatik predseda, bez absolútnej charizmy, ktorý sa stal bábkou v rukách jeho najvyššieho FB predsedu Matelka. Predstavil „Bibliu“ obnovy Slovenska, ktorá môže hrúbkou konkurovať Leninovým spisom a je aj tak isto nezmyselná a nepotrebná. Vraj ju robili odborníci. Asi tí istí, ktorí radili Matelkovi.
Šulino vraj má názor a je vždy proti Matelkovi, ale nakoniec so všetkým súhlasí. Jednoducho je priviazaný k bankovkám.
Skoro som zabudol na spravodlivého medzi spravodlivými a to na Šeligu. Také výhovorky ako on by som nečakal ani od sopľavého decka. Fakt som zvedavý na tú pokutu pre Hríba a jeho putiku, kde sa stretávajú papaláší súčasnej koalície, ktorí majú byť vzorov pre svojich občanov. Vraj takéto chyby sa stávajú. No nemali by sa stávať poslancom a vládnym predstaviteľom, ktorí sami tieto zákony a obmedzenia pripravili!!! A nie je to jedno, kto poruší zákony. Poslanci nie sú bežní ľudia a majú preto aj kopu výhod, ale toto nie!
Bábkoherčka, ktorej sa vytvorilo ministerstvo a ktorá prakticky nič nevie o danej problematike. Ona ani nevie, za čo zahlasuje. Klub sa jej rozpadá na súčiastky.
Ministerka kultúry??? Tá čo doteraz urobila? Prosím, pomôžte mi pripomenúť to jej riadenie ministerstva.
Zelený „odborník“ sa najlepšie zašil. Na ministerstvo, kde kedysi znečisťoval svojou činnosťou životné prostredie a teraz ho ide zachraňovať. Síce chaoticky, veď má na slovo vzatých odborníkov typu učiteľa skresleného dejepisu Smatanu, či iných super expertov.
Minister poľnohospodárstva, ktorý pre poľnohospodárov nedokázal vybaviť ani Euro. Vlastne vybavil veľkú 00.
Kaderník, ktorý kaderníka už nepotrebuje a svoju reformu školstva predstaví pravdepodobne až na konci volebného obdobia, pretože on ani nevie, čo to má reformovať. Po 30 rokoch sme v takej veľkej onej, že sa to ani povedať nedá. Zato sa to ukázalo na našich expertoch, ktorí asi začnú uvažovať, ako funguje žiarovka! Činnosť nepotrebná, ale veď načo hýbať závitmi.
Ozaj, a čo robí opičiak N.? Chodí na kurzy prežitia? Možno to raz bude aj potrebovať. Je to jeden z najarogantnejších politikov akého kedy Slovensko malo. Síce v živote nič užitočné pre Slovensko neurobil, ale zato ľudí dourážal do kosti.
Môžem pokračovať, ale stačí mi odpoveď na jednu otázku. Čo dobrého pre ľudí urobila táto vláda???
Ide likvidovať živnostníkov a drobných podnikateľov. To sa jej už z veľkej časti podarilo. Predkladajú super populistické návrhy zákonov od svojho diktátora, ktorý ich so slzičkou v oku a trasľavým hlasom predstaví na tlačovke z ktorej potom radšej zdúchne. Aj Smeráci môžu závidieť! Naši ľudia tu ostali, len sa stoličky vymenili! Jedno je isté z týchto 150 zákonodarcov nebudem voliť nikoho. Mali už dávno šancu, ale nikto z nich ju nevyužil.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3897659x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív