Matelko v US(Steel)A, zabudnutí šoféri SAD, sabinovský odpad a 333

15. mája 2021, gabo126, Matelko Sabinov Živno-ničenie

Pri tejto vláde už nestíha človek sledovať tie prúsery. Chudáci Košičania,0 pravdepodobne prišli o jednu z fabrík. Veď prečo by nepozvali súkromníci do USA analfabeta, ktorý si neprečíta žiadnu zmluvu a dá to na next time, last time? Pavlínka asi potrebovala nový železný trón a zapozerala sa do toho z GOT (Hry o tróny), tak svojho Matelka poslala do USA. Lieta si ako odrhnutý vagón! Sekera za jeho návštevu vo výške 1,5 miliardy bude otázna. Šulino len čumí, čože sa to deje a je jednoducho mimo hru.
Remišová sa nám stala prezidentkou a prezidentka sa stala hovorkyňou koalície. No, čo už. Matelkovci pokračovali v bohumilej podpore svojich voličov. Nie, peniaze nepôjdu rodičom, ktorí museli čerpať OČR či prišli o prácu. Pôjdu práve tam, kde to bolo aj pred epidémiou rovnako. Čo už. Likvidácia živnostníkov a malých firiem pokračuje, ale podporu dostanú skupiny, ktoré boli na tom aj pred pandémiou podobne. Poľnohospodárstvo padá na papuľu, ale urvatý vagón si odletel a priletel z USA. To zase bude hanby. Tých 333 strieborných je obyčajný populizmus, vraj anjelské číslo saralabandy. Ak by boli slušné platy, nepotrebovali by sme zvyšovať rodinné prídavky. To je ale o inom.
Teraz trošku k tým šoférom SAD. Je priam neuveriteľné, ako na nich hlavný hygienik Mikas pozabudol. Veď jasné, jeho veličenstvo busom nechodí, preto si asi nechal rezervované sedadlá za opancierovaným vodičom. Ľudia stoja, ale sedadlá sú opáskované a voľné! Ľudia natlačení na seba a pozerajú na tie voľné opáskované miesta. Nechápu, dýchajúc šoférovi do tváre, respektíve na plexisklo. Nevadí, veď nejakých 8 miest, čo by sa uvoľnilo pre ľudí na sedenie, čo na tom záleží! Nech ich zohrieva ľudské teplo a vzdialenosť 0 cm. Vírus „určite zastavia“ tie voľné sedadlá!
Mestá a obce postupne zvyšujú dane či poplatky za odpad. Teraz sa povenujem komunálnemu odpadu. Cena aj v Sabinove neostala od minulého roku tá istá. Čím menej odpadu produkujem a čím viac recyklujem a triedim, tým viac platím. Načo potom triedim? Aj tak to vo výsledku zmixujú a dajú dokopy. Len základ, že poslanci hneď po zvolení si zvýšili svoje finančné ohodnotenie. 5 € sem, 5 tam a nakoniec za neplatiča zaplatí akurát ten, kto pracuje a chce mať pokoj. Najlepšie vydierateľný človek je pracujúci! Môžete vytriediť všetko, aj tak budete platiť viac! Absolútny nezmysel.
Fakt, že za pár dní vyprodukuje táto vláda toľko nezmyslov, je až zarážajúci.
Tu je potrebné si uvedomiť, že ľudia už nechcú ani jedných ani druhých, ale oba tábory sú tam ako privarené a tvrdia ak nie my, tak vám budú vládnuť oni! No čo, ak nebudú ani jedni ani druhí?