Ej Grendel, Grendel, vyhodiť si mal Matelka!

27. mája 2021, gabo126, Matelko

To, čo predvádza to čudo Matelko, ktorý si dovolil na kolegov hádzať striekačky, prerušoval tlačovky, nadával do čurákov a vyfasoval od Belousovovej po papuli, s tým neprestal ani ako premiér či minister financií. No to je teda kultúra. Je zjavné, že sa nepoučil a ďalej pokračuje v deštrukcii Slovenska.

Zasadol si na živnostníkov a chystá ich likvidáciu. To, čo predvádza OĽaNO je už dno trikrát prerazené. Žiadni odborníci, len čistý amaterizmus, ba ešte horšie – aktívny amaterizmus súvisiaci s chaosom. Idú podporovať zaniknuté podniky? Vážení vládni predstavitelia – idete s krížkom po funuse.

Slovensko idú astronomicky zadlžiť, ale nikto nevie načo. Matelko už pripravuje tretiu vlnu a potrebuje minúť ešte nejakých 12 miliónov jeho atómoviek, ktoré boli a sú absolútne k ničomu. Ono bolo to k niečomu, spriaznená firmička si zarobila milióny! Miliarda hore, miliarda dolu. To, čo predvádza toto amatérske divadlo skutočne s veľmi zlými hereckými výkonmi, nemá obdobu. V koalícii je SaS už na smiech. Predseda parlamentu nedokázal zabezpečiť ani len tých 5 respirátorov, čo sľúbil. Ostatné predvolebné sľuby? Zabudnite! Rabovačka bude nebývalých rozmerov a ideme pekne krásne gréckou cestou. Len s tým rozdielom, že v Grécku končili peniaze na účtoch obyvateľov a u nás sa strácajú! Preto Sujovi v tomto prípade patrí poďakovanie a Grendelovi lopata!

Lenže Grendel by pravdepodobne nevedel ani len jamôčku na guličky urobiť, takí sú to amatéri! No poradím im, môžu si kúpiť plastovú v jednom nemenovanom reťazci, ktorý patrí k tým, ktoré na kríze krásne zarobili na rozdiel od malých prevádzok či živnostníkov!